Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 aha no to pak jo...já ti myslel že ty eibachy sednou do těch misek bez problémů No já taky, ale ty RS tlumiče mají nahoře jímku trochu jinou a to je asi kámen úrazu, ty pružiny z RS jsou asi taky jiný... A cpát to na ty 9 let starý vyčvachtance se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 danke...závada nakonec šel zase po ŘJ ... proměřil jednotlivé piny a přišel na 2 smd součástky které jsou KO...nechal vyměnit....dneska celej den motor běžel na dilně na diagnostice a šlapal...ja tomu ted dával 2 hodiny kouř a šlape...já su tak štastnééé :D Sem si myslel že to bude nějaká el stupido blbost. Zatracení číňani jak to vyrábjej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 No já taky, ale ty RS tlumiče mají nahoře jímku trochu jinou a to je asi kámen úrazu, ty pružiny z RS jsou asi taky jiný... a v těch normálních (neRS) miskách tlumiču to sedí v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 a v těch normálních (neRS) miskách tlumiču to sedí v pohodě? To jsem už ani nezkoušel, ale při vizuálním porovnání tam patrně sednou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ten leon je best kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Sem si myslel že to bude nějaká el stupido blbost. Zatracení číňani jak to vyrábjej. Kdo ví kdo to dělá + novej lepší softík nahrál do ní a jede to supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 ten leon je best kua Ještě jsem to trošku ořízl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 snad budou v hradci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jo, četli jste někdo z vás v dopisech v posledním tuning magazínu, jak tam nějakej borec píše o tom, že při příjezdu na Mimoň ho pánové z K&R Tuningu zdržovali pomalou jízdou a když je předjel, tak na něj troubili a nadávali...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 snad budou v hradci Já myslím, že na 99 %, bo v Německu není ten víken žádnej velkej treffen a za Hradec jso 3 body do Tuningcupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jo, četli jste někdo z vás v dopisech v posledním tuning magazínu, jak tam nějakej borec píše o tom, že při příjezdu na Mimoň ho pánové z K&R Tuningu zdržovali pomalou jízdou a když je předjel, tak na něj troubili a nadávali...? já to nečtu...no asi nákej pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Já myslím, že na 99 %, bo v Německu není ten víken žádnej velkej treffen a za Hradec jso 3 body do Tuningcupu... taky si říkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 já to nečtu...no asi nákej pilot Mě se tam totiž stalo to stejný, jel jsem 30km/h a nějakej předseda JZD ve voplastované Feldě mě visel na kufru a šermoval rukama jak debil. A důvod mé pomalé jízdy? Vyfrézovaná silnice. Pak se mu podařilo mě předjet, v tom nejdebilnějším místě, krásně mě nahodil gejzírem štěrku a ještě mě málem "ujel" 4 dny starek předek oktávky, to už bylo taky "zanádávánísihodné"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Mě se tam totiž stalo to stejný, jel jsem 30km/h a nějakej předseda JZD ve voplastované Feldě mě visel na kufru a šermoval rukama jak debil. A důvod mé pomalé jízdy? Vyfrézovaná silnice. Pak se mu podařilo mě předjet, v tom nejdebilnějším místě, krásně mě nahodil gejzírem štěrku a ještě mě málem "ujel" 4 dny starek předek oktávky, to už bylo taky "zanádávánísihodné"... no to potěší to když jsme jeli s kámošem v jeho probeččku tak taky byla ale pořádně fréznutá cesta,schod na sviňa tak to musel pomalu zešikma sjíždět a děda ve feldě za námá nervozní jak kdyby nestíhal kremaci...někteří sou fakt na facku a vyřešené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Jo, četli jste někdo z vás v dopisech v posledním tuning magazínu, jak tam nějakej borec píše o tom, že při příjezdu na Mimoň ho pánové z K&R Tuningu zdržovali pomalou jízdou a když je předjel, tak na něj troubili a nadávali...? Já to také nečetl, neb takovéto čtivo neodebírám, ale u nás proběhla cesta v pohodě, bo na takovou bandu oktávek by si nikdo asi netroufnul. Navíc se jelo dost z vostra po těch krásnejch dírách co tam byly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Kluci, já jdu na pivčo, ještě dnes příjdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Kluci, já jdu na pivčo, ještě dnes příjdu... Tož sa maj, a daj si jedno aj za mna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 Tož sa maj, a daj si jedno aj za mna. Nějak se to včera protáhlo, neb byl pátek a tak jsem zde až teď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 zdarec tak dne se pije na mě a synátora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 zdarec tak dne se pije na mě a synátora Tak Vše neeeej chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 zdarec tak dne se pije na mě a synátora Tak vše nejlepší, k svátku. Dal jsem si na vas dva kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Dobré dopoledne tady ani nikdo není?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Dobré dopoledne tady ani nikdo není?? Hoj, je tu jenom hrozny vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 To je. A ještě ty stavy po noci chtělo by to nějaké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 hu jsem sice tu,ale s děsnou kocovinou fuj takhle se zmrskat a ještě do toho to vedro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky