Přejít na obsah

HOSPODA č.4

baurak

Doporučené příspěvky

aha no to pak jo...já ti myslel že ty eibachy sednou do těch misek bez problémů :huh:

No já taky, ale ty RS tlumiče mají nahoře jímku trochu jinou a to je asi kámen úrazu, ty pružiny z RS jsou asi taky jiný...

A cpát to na ty 9 let starý vyčvachtance se mi nechce... <_<

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

danke...závada nakonec šel zase po ŘJ ... proměřil jednotlivé piny a přišel na 2 smd součástky které jsou KO...nechal vyměnit....dneska celej den motor běžel na dilně na diagnostice a šlapal...ja tomu ted dával 2 hodiny kouř a šlape...já su tak štastnééé :D :D -_--_--_--_-

Sem si myslel že to bude nějaká el stupido blbost. Zatracení číňani jak to vyrábjej. :angry::angry:

Odkaz ke komentáři

Jo, četli jste někdo z vás v dopisech v posledním tuning magazínu, jak tam nějakej borec píše o tom, že při příjezdu na Mimoň ho pánové z K&R Tuningu zdržovali pomalou jízdou a když je předjel, tak na něj troubili a nadávali...?

Odkaz ke komentáři

Jo, četli jste někdo z vás v dopisech v posledním tuning magazínu, jak tam nějakej borec píše o tom, že při příjezdu na Mimoň ho pánové z K&R Tuningu zdržovali pomalou jízdou a když je předjel, tak na něj troubili a nadávali...?

já to nečtu...no asi nákej pilot

Odkaz ke komentáři

já to nečtu...no asi nákej pilot

Mě se tam totiž stalo to stejný, jel jsem 30km/h a nějakej předseda JZD ve voplastované Feldě mě visel na kufru a šermoval rukama jak debil. A důvod mé pomalé jízdy? Vyfrézovaná silnice. Pak se mu podařilo mě předjet, v tom nejdebilnějším místě, krásně mě nahodil gejzírem štěrku a ještě mě málem "ujel" 4 dny starek předek oktávky, to už bylo taky "zanádávánísihodné"... :angry:

Odkaz ke komentáři

Mě se tam totiž stalo to stejný, jel jsem 30km/h a nějakej předseda JZD ve voplastované Feldě mě visel na kufru a šermoval rukama jak debil. A důvod mé pomalé jízdy? Vyfrézovaná silnice. Pak se mu podařilo mě předjet, v tom nejdebilnějším místě, krásně mě nahodil gejzírem štěrku a ještě mě málem "ujel" 4 dny starek předek oktávky, to už bylo taky "zanádávánísihodné"... :angry:

no to potěší :disgust: to když jsme jeli s kámošem v jeho probeččku tak taky byla ale pořádně fréznutá cesta,schod na sviňa tak to musel pomalu zešikma sjíždět a děda ve feldě za námá nervozní jak kdyby nestíhal kremaci...někteří sou fakt na facku a vyřešené ;)

Odkaz ke komentáři

Já to také nečetl, neb takovéto čtivo neodebírám, ale u nás proběhla cesta v pohodě, bo na takovou bandu oktávek by si nikdo asi netroufnul. Navíc se jelo dost z vostra po těch krásnejch dírách co tam byly.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...