Borg Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Něco z mejlu: dceřin dopis Draha mami a tati! Vsechno je v poradku, teda skoro vsechno, akorat me skoro porad hrozne boli hlava, od te doby, co jsem pri pozaru koleje musela skocit z okna. Jeden sympaticky mladik, co sel zrovna okolo, byl tak hodny, ze zavolal hasice a zachranku. Protoze shorel veskery nabytek a veci na mem pokoji, zustala jsem od te doby u nej. Vazne jsem uvazovala o svatbe, ale vim, jaky mate nazor na smisena manzelsví. Takze se rozhodujeme, jestli pujdu na potrat. Ne, nedelejte si starosti. Po pravde receno, nic z toho se mi nestalo. Neboli me hlava. Nehorelo na koleji. Nepotkala jsem zadneho mladika, se kterym ziju, ani nejsem tehotna. Pisu vam, abych vam rekla, ze mi prisly vysledky zaverecnych testu. Mam pet trojek a tri ctyrky. Jen jsem myslela, ze kdyz to dam do jine perspektivy, bude to znit lepe. Vase milujici dcera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 hu jsem sice tu,ale s děsnou kocovinou fuj takhle se zmrskat a ještě do toho to vedro NAZDAR HEREČKO,ALE ŽE TI TO JDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 dobrý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 dobrý večer Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 azurové ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Příjemné ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Příjemné ránko všem zdarek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek pane zdar Jiří , jak je po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 zdarek pane zdar Jiří , jak je po ránu? ale jo jde to jen me strasne bolej zada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ale jo jde to jen me strasne bolej zada o zádech mi ani nemluv, sem si je v pátek natáhl v práci,pak ještě to kapku přikrmil u kámoše a teď chodím jak hrbatej pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ale jo jde to jen me strasne bolej zada o zádech mi ani nemluv, sem si je v pátek natáhl v práci,pak ještě to kapku přikrmil u kámoše a teď chodím jak hrbatej pes no to ja taky a vubec nevim co s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 no to ja taky a vubec nevim co s tim Rozmasírovat , pošlapat narovnat na rovné tvrdé podložce pokud tohle nepomůže tak hold už jen doktoři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 no to ja taky a vubec nevim co s tim Rozmasírovat , pošlapat narovnat na rovné tvrdé podložce pokud tohle nepomůže tak hold už jen doktoři no jo ale tu maserku potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 no jo ale tu maserku potrebuju joooo to by chtělo , ideální kombinace je studentka fyzioterapie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 no jo ale tu maserku potrebuju joooo to by chtělo , ideální kombinace je studentka fizioterapie tak tu nutne potrebuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tak tu nutne potrebuji Sice jich pár znám,ale sou tak dobrý že potfory skoro pořád nemaj čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ....a nebo pořádnou lat na vaše záda hypochondři zdááár kucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tak tu nutne potrebuji Sice jich pár znám,ale sou tak dobrý že potfory skoro pořád nemaj čas hmm to je spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ....a nebo pořádnou lat na vaše záda hypochondři zdááár kucí tak to urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ....a nebo pořádnou lat na vaše záda hypochondři zdááár kucí Nazdar Jiříku , lumpe jeden já Ti dám lať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 hmm to je spatny no vono je jich celkem ještě málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ....a nebo pořádnou lat na vaše záda hypochondři zdááár kucí Nazdar Jiříku , lumpe jeden já Ti dám lať čááágo Rádo ta lat spolehlivě narovná i hrbytýho jak se máme,po weékendu já ho měl půl pracovní,ale jinak sůůůper,bazén naplněn,no parááááda,záda pálí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 hmm to je spatny no vono je jich celkem ještě málo tak musime nominovat nejaky novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 dobré ránko pšátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky