carda Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo skušenost s něčím podobným.Kolega má Oll a nechával si dodělávat tažné.Vše bylo v pořádku než si pujčil od někoho špatní vozík a zapojil ho.Po zapojení zjistil že mu nesvítí 3 brzdové světlo a pravá mlhovka.Pojistka od tažného je dodrá.A nevíte jestli 3 brzdové světlo má svou pojistku?Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ktora hmlovka???? vpredu??? vzadu???? Prava zadna hmlovka vobec nema svietit!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 31. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 jo špatně jsem to napsal myslel jsem pravou zadní.Ale kamoš si je jistý že svítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Ktora hmlovka???? vpredu??? vzadu???? Prava zadna hmlovka vobec nema svietit!!!! Ale někdo třeba chce aby svítila ... taky si nechám aktivovat až v okolí seženu někoho kdo to umí aniž by něco rozrejpal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná. A kamarad tvrdil ze mu Prava zadna HMLOVKA svietila!!!! U O2 SA AKTIVUJE. U O1 sa doraba. Editováno: 2. Září 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.