Publikováno Srpen 31, 200916 r Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo skušenost s něčím podobným.Kolega má Oll a nechával si dodělávat tažné.Vše bylo v pořádku než si pujčil od někoho špatní vozík a zapojil ho.Po zapojení zjistil že mu nesvítí 3 brzdové světlo a pravá mlhovka.Pojistka od tažného je dodrá.A nevíte jestli 3 brzdové světlo má svou pojistku?Díky předem
Srpen 31, 200916 r Autor jo špatně jsem to napsal myslel jsem pravou zadní.Ale kamoš si je jistý že svítila.
Září 1, 200916 r Autor Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná.
Září 2, 200916 r Ktora hmlovka???? vpredu??? vzadu???? Prava zadna hmlovka vobec nema svietit!!!! Ale někdo třeba chce aby svítila ... taky si nechám aktivovat až v okolí seženu někoho kdo to umí aniž by něco rozrejpal...
Září 2, 200916 r Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná. A kamarad tvrdil ze mu Prava zadna HMLOVKA svietila!!!! U O2 SA AKTIVUJE. U O1 sa doraba. Upraveno Září 2, 200916 r od PROCHY603
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.