carda Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Zdravím,chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo skušenost s něčím podobným.Kolega má Oll a nechával si dodělávat tažné.Vše bylo v pořádku než si pujčil od někoho špatní vozík a zapojil ho.Po zapojení zjistil že mu nesvítí 3 brzdové světlo a pravá mlhovka.Pojistka od tažného je dodrá.A nevíte jestli 3 brzdové světlo má svou pojistku?Díky předem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Ktora hmlovka???? vpredu??? vzadu???? Prava zadna hmlovka vobec nema svietit!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carda Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 jo špatně jsem to napsal myslel jsem pravou zadní.Ale kamoš si je jistý že svítila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carda Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Petr Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Ktora hmlovka???? vpredu??? vzadu???? Prava zadna hmlovka vobec nema svietit!!!! Ale někdo třeba chce aby svítila ... taky si nechám aktivovat až v okolí seženu někoho kdo to umí aniž by něco rozrejpal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) Vyřešeno,studení spoj v kontratu třetího brzdového světla.Ale světlo nejde rozdělat aby se přeletovalo.Tak musíme sehnat nové.A mlhovka nebyla aktyvovaná. A kamarad tvrdil ze mu Prava zadna HMLOVKA svietila!!!! U O2 SA AKTIVUJE. U O1 sa doraba. Edited September 2, 2009 by PROCHY603 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts