carda Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Chtěl jsem se zeptat,jde nějak vypnout triplink na Oll.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Melo by to jit pres maxidot a pokud nemas,tak Vagem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 1. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Melo by to jit pres maxidot a pokud nemas,tak Vagem... A jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 že jsem tak smělý.... co je to tripling? to je komfortní ovládání blinkrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Asi jsem taky úplná lama, ale nevím o co jde..... Trojblik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hony Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 (editace) Ano ano,blinkr pro líný na 1 dotyk 3xblik! Editováno: 2. Září 2009, autor: hony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 No tak ten mě taky občas síří. Zrovna o víkendu předjíždím cyklistu, tak dám blinkr jako že se zařazuju a o kousek dál na křižovatce si na vedlejší týpek myslel, že odbočuju na vedlejší. Je to dobrá funkce, ale ne vždy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Tak, tak... než to dobliká, skoro vždy už jsem dávno ve svém jízdním pruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Tak, tak... než to dobliká, skoro vždy už jsem dávno ve svém jízdním pruhu veru, na OII sa dá triplling iba zapnúť/vypnúť, trebárz na Roomstri/Fabii II sa dá nastaviť koľko krát má bliknúť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Mercedes to ma lip vyladene. Kdyz jste lehce tukli do packy, tak to 3x bliklo a kdyz jste packu podrzeli na jedno nebo dve bliknuti, tak to bliklo jednou nebo dvakrat. Proste presne tak, jak uzivatel chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 2. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2009 veru, na OII sa dá triplling iba zapnúť/vypnúť, trebárz na Roomstri/Fabii II sa dá nastaviť koľko krát má bliknúť... A jak se to dá prosím vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 (editace) A jak se to dá prosím vypnout? poobede ti to sem dám, zpamäti si nepametám pozrem sa vo VAGu EDIT: tak v RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1 (viď obr.) Editováno: 3. Září 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 3. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2009 poobede ti to sem dám, zpamäti si nepametám pozrem sa vo VAGuEDIT: tak v RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1 (viď obr.) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 No u OII to jde obejít tím, že se páčka promáčkne až na normální blinkr a nechá jednou bliknout a pak se vrátí zpět a už to víckrát nebliká. Pokud se však vráti v průběhu toho bliknutí pak to jede stejně jako triplink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 No u OII to jde obejít tím, že se páčka promáčkne až na normální blinkr a nechá jednou bliknout a pak se vrátí zpět a už to víckrát nebliká.Pokud se však vráti v průběhu toho bliknutí pak to jede stejně jako triplink. Tak PARDON nějak sem se ukvapil není to po jednom bliknutí ale po dvou. Ale stejně tak to funguje i při jen namáčknutí páčky, pokud sepodrží na dvě bliknutí a pustí pak třetí bliknutí už nepřijde. Včera odzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 je to tak... taky jsem to včera zkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Triplink je vynikající věc, klasickou směrovku téměř nepoužívám. ty případy které píšete že vám vadí jsou ojedinělé a mnohdy bych řekl neopodstatněné, protože 1 bliknutí je obecně na nic. Má se blikat včas dopředu a když např předjíždím cyklistu tak triplink přestane blikat když jsem vedle něj. To stejné když předjíždím např stojící auto na kraji.. pokud se používá správně tak je nenahraditelný To je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Přesně , ja si ho chci prodloužit na 4 bliknutí .) Míňkrát použiju klasické bliknutí než trip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 tiež mi to max. vyhovuje a chcel som si to nastaviť na 4, ale poznám veľa ľudí ktorým to vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 5. Září 2009 Sdílet Vloženo 5. Září 2009 Mercedes to ma lip vyladene. Kdyz jste lehce tukli do packy, tak to 3x bliklo a kdyz jste packu podrzeli na jedno nebo dve bliknuti, tak to bliklo jednou nebo dvakrat. Vždyť na mé FL to bylo stejné... Při krátkém stisknutí bliká 3x. Pokud držím, blikne dvakrát nebo (nejsem si úplně jistý) jen jednou. Ale byla to první věc na autě, kterou jsem na maxi dotu vypnul. Pokud je potřeba jen něco naznačit (což mnoho řidičů neřeší), stačí bliknout 1x nebo 2x. Nejhoší to je, když se změní situace nebo když člověk o páčku zavadí, to jsem pak dělal zmatky v dopravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 veru, na OII sa dá triplling iba zapnúť/vypnúť, trebárz na Roomstri/Fabii II sa dá nastaviť koľko krát má bliknúť... Myslim ze i u OII lze nastavit pocet bliknuti. Pres prizpusobeni v komfortni jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Doli: no nejak podrobne som to neštudoval to je pravda, ale nenašiel som to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Přesně , ja si ho chci prodloužit na 4 bliknutí .) Míňkrát použiju klasické bliknutí než trip. Taky mam prodlouženo na 4 bliknutí... Vidím, že si sem tam v PRG. Když tak dej vědět pokud budeš chtít prodloužit na 4x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 18. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 (editace) Zdravím koupil jsem Oll a byl jsem už zvyklí z předešlého auta na triplink. A tadle Oll to nemá.Tak jsem se chtěl zeptat jestli to jde nějak zapnout vagem.Skoušel jsem postup který tu radily k vypnutí a ten mi k zapnutí nefunguje (RJ09 v Byte2 sa zaškrtne/resp. odškrtne Bit 1).Nevíte prosím tentokrát jak to zapnout?? Děkuji Předem VYŘEŠENO Editováno: 20. Duben 2010, autor: carda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.