Přejít na obsah

ožrala za volantem


TomasB

Doporučené příspěvky

Pánové, znám jednoho vozíčkáře, kterej má téměř 10mil. dluhů(dneska už možná ještě více, úroky nepočítám), chlastá denně, vlastně nikdy není střízlivej. Devětkrát mu sebrali papíry za chlast, ale vždycky tak po 1/2 roce mu je vrátí. Ale i když je nemá, tak mu to nevadí. Nejezdí jen když nemá čím. Teď zase dostal prachy na auto(od sociálky) a koupil si Chryslera Stratuse zelená metalíza SPZ 2E4 2085. Ani ho nemá předělanej na ruční řízení, pedály ovládá pomocí dvou tyčí, který přidělal na pedály(je to automat). Jeho soused je můj kamarád, takže mám dobrý informace a občas s tímhle člověkem i mluvím, i když ho docela nemusím. Za posledních x-let nikdy neřídil střízlivý!!!! Dneska prej zase jel Pardubice-Přelouč po 2 dnech chlastání v kuse bez spánku a než vyjel, tak si ještě dal 4 velký panáky doma. Toho Stratuse už samozřejmě stačil trochu ťuknout. Je jen otázkou času, kdy ho zboří, tak jako auta předtím.

Hrozně mi to hejbá žlučí, kor když bydlí jen kousek ode mně. To hovado zasraný klidně může srazit třeba mou manželku nebo malou. Nakonec je to jedno, koho zabije nebo zmrzačí, ale podle mně je to prostě nevyhnutelné pokud se v tom optimálním případě nezabije sám, aniž by někomu ublížil. Jemu je to úplně jedno!!!!! To že někoho může zabít je mu u prdele. Klidně řekne "no a co". Ani na vlastním životě mu nezáleží. Prostě jen saje dávky, vymýšlí úvěrové podvody a podobně a v jednom kuse chlastá. A držte se, naše policie a justice ho nechává být... Nechápu!!! Jen co já ho znám asi 10 let, je to furt stejný. Dokonce neplatí ani za byt a i když ho město už dalo k soudu, stejně soud vyhrál a město ho nemá šanci vystěhovat, protože bydlí v bezbariérovém domě. Prostě jedině, že by ho vystěhovali do jiného bezbariérového bytu. Protože je vozíčkář, tak ho na ulici nesmí vyhodit!!!!

Policajti když ho chytnou ožralého, tak ho nechaj odjet domů, protože si neví s vozíčkářem rady a on s nima rozhodně nemíní spolupracovat. Kolikkrát jsem si říkal, vole, nahlaš to, ale co bych si pomohl? I když ho chytnou jako již 9x, tak je to hovno platný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a zapoměl jsem dodat, že na vozíček se dostal taky kvůli nehodě, kterou způsobil ožralej a i si něco odseděl, ale celkem brzo ho pustili předčasně. Samozřejmě, že šel sedět proto, protože to odsral i někdo jinej. Je to bejvalej voják z povolání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neuveriteľné! Ale ľudia, ktorím vlastne už nemajú čo zobrať či urobiť to často tak robia. Viď rómovia. Samé práva ale žiadne povinnosti.

Je to hnus, len ho zavrieť. Na vlastné oči som videl, ako totálne ožratá ženská s Formanom prešla do protismeru a tam trafila (našťastie len bok) Juniora, čo šoférovala mladá kočka a v auto mala plné ľudí. Tá sa tam div nezrútila (ktovie, koľko šetrila na svoje prvé auto). Napokon ju prišiel zachrániť jej priateľ (pravdepodobne) a normlálne musel tú ožratú paničku v kožuchu spacifikovať, lebo sa už brala preč. Fuj, za alkohol basa! Veď to je vedomé ubližovanie!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...