Tool Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Dobrý den měl jsem Octavii první generace(niní octavia tour).Prodal jsem ji a zůstaly mi zimní kola.V plánu mám nákup Octavie II combi.A tak se chci zeptat zda si tyto kola mohu ponechat i na tu novou.Jestli jsou stejné rozteče.Někde jsem zaslechl,že prý jsou jiné.Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 to jsi zaslechl dobře. Použít se nedají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A proč se nedají použít?Mají jinou rozteč šroubů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 jo jo . O 1 - 5x100 O2 - 5x112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 jo jo .O 1 - 5x100 O2 - 5x112 To je politika Skodovky, aby z nas vytahala zase nejaky penize navic!!!! Nevim proc to nenechali stejne. Urcite je mnoho tech co vymenili 01 za 02 a ted jim zustanou zimni kola na .........!!!! Vitej do klubu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak jsem řešil tento problém! Ještě je mám ve sklepě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 politika je to v tom ze jsou jiny napravy co sem ja slysel...a la passat a superb vw golf 5 je ma taky 5*112....takze tak to pry je...ale ruku do ohne za to nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 samozřejmě, vývoj se posunul, nikdo netahá zbytečně peníze, to dělaj jinde a jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.