mesr Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Čau,kamarád má Octavii LX 1.6.r.v. 1998 a má to na 14 kolách.Chce tam dát nějaké ALU,nejsou na tuhle rozteč origo kola od škodovky???Popřípadě co mi doporučíte Diki mesr rozteč je tam nějak 80mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Podle mého je rozteč u každé OI stejná a to 5x100. Jakou přesně má tu 1.6? Dla bych tam nějaké 15" nebo 16". Škodovka má na výběr z dost velkého množství koncernových kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Čau,kamarád má Octavii LX 1.6.r.v. 1998 a má to na 14 kolách.Chce tam dát nějaké ALU,nejsou na tuhle rozteč origo kola od škodovky???Popřípadě co mi doporučíteDiki mesr rozteč je tam nějak 80mm koukni do bazaru, tusim ze jich tam par je jestli nechce nic extra tak keny zrovna prod. 15" elegance za slusnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Právě že on tam má 14 a ta rozteč právě není těch 5/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Právě že on tam má 14 a ta rozteč právě není těch 5/100 Na SDI se taky dávají 14" a je tam 5x100.Všechny Octavie mají stejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A jak se to pak měří???Když mezi dvěma šrouby bylo nějakých 7,5 cm??Je to napsáno ve velkém TP???Ta rozteč???Je to octa z 98 LX je ůplně holá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Ve velkém TP máš napsaný další alternativy kol,které na to můžeš dát.Měl jsem taky LX a v TP jsem měl povolený i 16". Teď si nejsem jist, jestli je tam psaná i ta rozteč.Ale 100% to bude 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A jak se to pak měří???Když mezi dvěma šrouby bylo nějakých 7,5 cm??Je to napsáno ve velkém TP???Ta rozteč???Je to octa z 98 LX je ůplně holá Cau, no pokud má 5 šroubů jako že 100pro tak by měl mít 5x100, jinak se to měří asi tak že si zapíchneš kružítko do středu kola, ke středu jednoho šroubu a vynásobíš dvěma a máš to.. samo měříš v mm. je to samo shruba. To by musel mít fabii tam se tuším u levnejch dávaly 4x100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 A jak se to pak měří???Když mezi dvěma šrouby bylo nějakých 7,5 cm??Je to napsáno ve velkém TP???Ta rozteč???Je to octa z 98 LX je ůplně holá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Takže 100% tam jsou kola z roztečí 5/100??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 proboha teď ti to tady popisoval!!! daš si kružítko do středu kola a měříš vzdálenost ke středu šroubu!! vymnasobíš 2 a maš rozteč!! všechny octavie maji rozteč 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesr Vloženo 9. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Jo jenže to auto je ode mě vzdáleno asi 350km proto se ptámon chce nějaký ALU tak proto ty otázky. Jinak díki všem,kdo přispěli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Jo jenže to auto je ode mě vzdáleno asi 350km proto se ptámon chce nějaký ALU tak proto ty otázky.Jinak díki všem,kdo přispěli At si spočítá šrouby, pokud jich má 5 tak má 5/100.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 urcite je tam 5x100 pokud chce origo kola,tak kdyz zajde do skodovky a rekne na jaky auto to chce tak mu urcite spatny nedaj to bych neveril kolik je potreba prizpevku na urceni roztece kol u octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 urcite je tam 5x100pokud chce origo kola,tak kdyz zajde do skodovky a rekne na jaky auto to chce tak mu urcite spatny nedaj to bych neveril kolik je potreba prizpevku na urceni roztece kol u octavie Pokud tě ten člověk tím sere, tak mu neodpovídej a je to. Nevím proč se divíš, někdo rozumí autům jinej baletu a daší dělá do astronomie. Prostě každej není tak chytrej jako ty. Raději se 5krát zeptá, než aby udělal chybu za 2OT Kč Když já nevím, tak se taky ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 urcite je tam 5x100pokud chce origo kola,tak kdyz zajde do skodovky a rekne na jaky auto to chce tak mu urcite spatny nedaj to bych neveril kolik je potreba prizpevku na urceni roztece kol u octavie Pokud tě ten člověk tím sere, tak mu neodpovídej a je to. Nevím proč se divíš, někdo rozumí autům jinej baletu a daší dělá do astronomie. Prostě každej není tak chytrej jako ty. Raději se 5krát zeptá, než aby udělal chybu za 2OT Kč Když já nevím, tak se taky ptám no jo ale kdyz tady je ze je to pro vsechny octavie I proste 5*100 tak nevim co je na tom za nejasnost... ja mel GLX a mel jsem povoleny max. 15ky, takze to bude od toho jestli ma sdi nebo 55kw nebo 74 jestli je to davalo do lx neprecetl jsem si to tady pozorne tak nevim ten motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 (editace) urcite je tam 5x100pokud chce origo kola,tak kdyz zajde do skodovky a rekne na jaky auto to chce tak mu urcite spatny nedaj to bych neveril kolik je potreba prizpevku na urceni roztece kol u octavie Pokud tě ten člověk tím sere, tak mu neodpovídej a je to. Nevím proč se divíš, někdo rozumí autům jinej baletu a daší dělá do astronomie. Prostě každej není tak chytrej jako ty. Raději se 5krát zeptá, než aby udělal chybu za 2OT Kč Když já nevím, tak se taky ptám nikdo me nestve tim,ze se na neco zepta,od toho to tady je jen jsem se pozastavil nad tim,ze mu nekolik lidi odpovi to same a on porad neveri a pta se znova Editováno: 10. Duben 2006, autor: Lasse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.