Publikováno Září 9, 200916 r Tak potreboval bych poradit s darkem pro mimi a jeho mami. Nejlepsim pratelum se ma behem par dnu narodit prcek a nevim co jim mam koupit. melo by to byt hlavne pro mamcu a miminko. Tatka si to odpije Chtelo by to neco s napadem,ale zas nic draheho. Mame omezene finance. Videl jsem tu spoustu novopecenych tatinku tak doufam,ze nekdo poradi. Plyšáků a pod. jsme zavrhli, těch asi dostane časem moře, takže nějaký jiný nápad Upraveno Září 15, 200916 r od Robil
Září 18, 200916 r Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko) Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku. Ať si sama koupí co potřebuje..... Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí Upraveno Září 18, 200916 r od Dodo-Kolín
Září 18, 200916 r Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko)Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku. Ať si sama koupí co potřebuje..... Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí to není jen o kojení , máte ho doma ? já na něm třeba i v noci spím, beze srandy
Září 18, 200916 r Já bych volil prašule.....každá mamča má jiný vkus a takhle si koupí co chce ona.. ..no a taťovi pořádnou láhev dobrého pití
Září 21, 200916 r Taky bych volil přáníčko a nějakou častku v kč,protože nikdy nevíš jaké pleny používaj,a velikost miminka se taky netrefuje nejlíp,takže buď přimá domluva co by asi tak potřebovaly nebo rovnou obnos k přáníčku.Na plišáka zapomeň,to není pro mimčo zrovna nejlepší dárek,spíše něco na cumlání nebo na kousání. Malá má od malička oblíbeý kroužky a jiné blbosti na cumlání a kousání a taky hrajíci kačenku měla zavěšenou na hrazdičce. Upraveno Září 21, 200916 r od Vlasta
Září 21, 200916 r to není jen o kojení , máte ho doma ? já na něm třeba i v noci spím, beze srandy Taky je to muj nejoblíbenější polštář pod hlavu
Září 21, 200916 r Fire: Měli jsme ho, ale šel dál, protože neměl využití..... Ale když si tak vzpomínám jednou jsem také na něm usnul..... No spal jsem jako.... no jako nemluvňátko
Září 21, 200916 r Autor No, myslel jsem spise nejakou originalitu,ale nakonec asi opravdu vyhraji prasule. kamosovi nic nekoupim, to se vyrovname az budem nekde popijet. Ale mamine a prckovi. Ty chrastitka a pod.podostavaji asi od rodiny a pod. Hmm,asi se rozhodnem az se to narodi. Coz by melo byt do stredy. ale jinak diky panove. Jde videt,ze praxe je nadevse
Září 22, 200916 r Fakt si myslím, že nejpraktičtější jsou peníze. Koupí si sama na mimi co potřebuje. Nejhorší jsou dárky takovýho typu, kdy je dostane a nikdy je nevyužije (hadry-nesedí to velikostně ani barevně (na kluka růžovou je mazec); plínky: nemusí taky velikostně sedět; atd. atd.)
Září 22, 200916 r Autor jj, presne. hadry se kupuji az je to na svete. A pleny pouziva kazdy jiny, podle toho jak poradi doktor nebo v poradne. Je to tezky s tema deckama. A o zenskych ani nemluvim. Premysll jsem i nad tou kojici perinkou,ale zas nevim jestli to nedostane od nekoho z rodiny.to by pak taky nebylo uplne o.k. asi to fakt vyhraji prasule. ale to je tak neorginalniii....ale potesi i me
Září 22, 200916 r Dodo je zkušený táta asi, už podle fotek co máš v profilumm a to "DODO" byla první slůvka dětí ??? Upraveno Září 22, 200916 r od Fire
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.