Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak potreboval bych poradit s darkem pro mimi a jeho mami. Nejlepsim pratelum se ma behem par dnu narodit prcek a nevim co jim mam koupit. melo by to byt hlavne pro mamcu a miminko. Tatka si to odpije :) Chtelo by to neco s napadem,ale zas nic draheho. Mame omezene finance. Videl jsem tu spoustu novopecenych tatinku tak doufam,ze nekdo poradi. :palec2:

Plyšáků a pod. jsme zavrhli, těch asi dostane časem moře, takže nějaký jiný nápad

Editováno: , autor: Robil
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko)

Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku.

Ať si sama koupí co potřebuje.....

Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí ;)

Editováno: , autor: Dodo-Kolín
Vloženo
Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko)

Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku.

Ať si sama koupí co potřebuje.....

Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí ;)

to není jen o kojení :) , máte ho doma ? já na něm třeba i v noci spím, beze srandy :palec2:

Vloženo (editace)

Taky bych volil přáníčko a nějakou častku v kč,protože nikdy nevíš jaké pleny používaj,a velikost miminka se taky netrefuje nejlíp,takže buď přimá domluva co by asi tak potřebovaly nebo rovnou obnos k přáníčku.Na plišáka zapomeň,to není pro mimčo zrovna nejlepší dárek,spíše něco na cumlání nebo na kousání.

Malá má od malička oblíbeý kroužky a jiné blbosti na cumlání a kousání a taky hrajíci kačenku měla zavěšenou na hrazdičce.

post-86-1253518504_thumb.jpg

post-86-1253518510_thumb.jpg

post-86-1253518516_thumb.jpg

post-86-1253518522_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo

No, myslel jsem spise nejakou originalitu,ale nakonec asi opravdu vyhraji prasule. kamosovi nic nekoupim, to se vyrovname az budem nekde popijet. Ale mamine a prckovi. Ty chrastitka a pod.podostavaji asi od rodiny a pod. Hmm,asi se rozhodnem az se to narodi. Coz by melo byt do stredy. ale jinak diky panove. Jde videt,ze praxe je nadevse ;)

Vloženo

Fakt si myslím, že nejpraktičtější jsou peníze. Koupí si sama na mimi co potřebuje.

Nejhorší jsou dárky takovýho typu, kdy je dostane a nikdy je nevyužije (hadry-nesedí to velikostně ani barevně (na kluka růžovou je mazec); plínky: nemusí taky velikostně sedět; atd. atd.)

Vloženo

jj, presne. hadry se kupuji az je to na svete. A pleny pouziva kazdy jiny, podle toho jak poradi doktor nebo v poradne. Je to tezky s tema deckama. A o zenskych ani nemluvim. Premysll jsem i nad tou kojici perinkou,ale zas nevim jestli to nedostane od nekoho z rodiny.to by pak taky nebylo uplne o.k. asi to fakt vyhraji prasule. ale to je tak neorginalniii....ale potesi i me :D

Vloženo (editace)

Dodo je zkušený táta asi, už podle fotek co máš v profilumm a to "DODO" byla první slůvka dětí ??? :palec2::smich:

Editováno: , autor: Fire

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...