Robil Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 (editace) Tak potreboval bych poradit s darkem pro mimi a jeho mami. Nejlepsim pratelum se ma behem par dnu narodit prcek a nevim co jim mam koupit. melo by to byt hlavne pro mamcu a miminko. Tatka si to odpije Chtelo by to neco s napadem,ale zas nic draheho. Mame omezene finance. Videl jsem tu spoustu novopecenych tatinku tak doufam,ze nekdo poradi. Plyšáků a pod. jsme zavrhli, těch asi dostane časem moře, takže nějaký jiný nápad Editováno: 15. Září 2009, autor: Robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 kup jim za 600 kojící polštář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 určo oblečení,pleny...to jsou věci které jsou pořád třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko) Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku. Ať si sama koupí co potřebuje..... Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí Editováno: 18. Září 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Fire nápad to není špatný, ale jsou maminy co nekojí (nemají mléko)Klasicky bych dal asi přáníčko s uložištěm pro many a nějakou částku. Ať si sama koupí co potřebuje..... Podle mě to je nejlepší a nikoho to neurazí to není jen o kojení , máte ho doma ? já na něm třeba i v noci spím, beze srandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Já bych volil prašule.....každá mamča má jiný vkus a takhle si koupí co chce ona.. ..no a taťovi pořádnou láhev dobrého pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) Taky bych volil přáníčko a nějakou častku v kč,protože nikdy nevíš jaké pleny používaj,a velikost miminka se taky netrefuje nejlíp,takže buď přimá domluva co by asi tak potřebovaly nebo rovnou obnos k přáníčku.Na plišáka zapomeň,to není pro mimčo zrovna nejlepší dárek,spíše něco na cumlání nebo na kousání. Malá má od malička oblíbeý kroužky a jiné blbosti na cumlání a kousání a taky hrajíci kačenku měla zavěšenou na hrazdičce. Editováno: 21. Září 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 to není jen o kojení , máte ho doma ? já na něm třeba i v noci spím, beze srandy Taky je to muj nejoblíbenější polštář pod hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Fire: Měli jsme ho, ale šel dál, protože neměl využití..... Ale když si tak vzpomínám jednou jsem také na něm usnul..... No spal jsem jako.... no jako nemluvňátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 No, myslel jsem spise nejakou originalitu,ale nakonec asi opravdu vyhraji prasule. kamosovi nic nekoupim, to se vyrovname az budem nekde popijet. Ale mamine a prckovi. Ty chrastitka a pod.podostavaji asi od rodiny a pod. Hmm,asi se rozhodnem az se to narodi. Coz by melo byt do stredy. ale jinak diky panove. Jde videt,ze praxe je nadevse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Fakt si myslím, že nejpraktičtější jsou peníze. Koupí si sama na mimi co potřebuje. Nejhorší jsou dárky takovýho typu, kdy je dostane a nikdy je nevyužije (hadry-nesedí to velikostně ani barevně (na kluka růžovou je mazec); plínky: nemusí taky velikostně sedět; atd. atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 22. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2009 jj, presne. hadry se kupuji az je to na svete. A pleny pouziva kazdy jiny, podle toho jak poradi doktor nebo v poradne. Je to tezky s tema deckama. A o zenskych ani nemluvim. Premysll jsem i nad tou kojici perinkou,ale zas nevim jestli to nedostane od nekoho z rodiny.to by pak taky nebylo uplne o.k. asi to fakt vyhraji prasule. ale to je tak neorginalniii....ale potesi i me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 (editace) Dodo je zkušený táta asi, už podle fotek co máš v profilumm a to "DODO" byla první slůvka dětí ??? Editováno: 22. Září 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Tak první slovo bylo Táta..... 2x najednou samosebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.