Publikováno Duben 9, 200619 r Ľudia, nestretli ste niekto taký GSM pager, ktorý by jednak signalizoval poplach v aute a jednak by vedel posielať MMSky alebo maily z interiéru pri narušení vozidla? Existuje niečo ako Nokia Observation camera, ale toto zariadenie nedokáže posielať poplach z auta a nie je možné ho nijako ovládať od alarmu.
Duben 11, 200619 r Ted sem videl neco takoveho v Sinsheimu, ale netusim kdo to dela, nejaci Cinani tusim :-) Byla to teda kamerka s nahravanim, vse se ukladalo na pametovy karty. Takze rozhodne neco takoveho existuje, jen hledat :-)
Duben 11, 200619 r Autor Raptor, veď trochu pomôž. Keď to už máš, potešia aj skúsenosti. Prípadne môžeš aj cez PM.
Duben 12, 200619 r Jeden moj znamy do toho hodil velke prachy a dotiahol to do zdarneho a patentoveho konca. Ma to kamerku, alarmove vstupy a MT s kartou. Ty mas doma PC zo softom a mobilom, a pri poplachu ti to posle obrazky z interieru do PC alebo aj na mobil ako MMS.
Duben 12, 200619 r Autor To je fajn. A tie prachy teraz nechce zarobiť späť, že ho tak zatajuješ? Veď napíš jeho web, cenu a skúsenosti so zariadením. Ja sa nechcem zaoberať výrobou ničoho takého, ja niečo také zháňam pre seba. Chcel by som autu poskytnúť vyššiu ochranu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.