lesák Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Najde se prosím někdo, kdo mi dokáže poradit jak, kde a za kolik by se dala zvýšit octavie 4x4 1,9TDi - 2001. Stačilo by mi tak o 5 cm. To, že asi bude míň stabilní na vozovce je mi vcelku jedno, protože jezdím 30-40% lehčí terén. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius XVI. Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Najde se prosím někdo, kdo mi dokáže poradit jak, kde a za kolik by se dala zvýšit octavie 4x4 1,9TDi - 2001. Stačilo by mi tak o 5 cm. To, že asi bude míň stabilní na vozovce je mi vcelku jedno, protože jezdím 30-40% lehčí terén. Dík Čau...třeba tady...taky jsem o lehčím zvýšení přemýšlel, ale za tu "pecku" mi to nestojí... http://www.taubenreuther.cz/?q=terenni-skoda-octavia-4x4 další možností je nechat si to předělat na "sadu pro špatné cesty" origo Škoda a to jsem si nechal vyjet a bez práce to vychází taky shruba na 45tis.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeKl Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Hi, podivej se na podlozky pruzin Weitec: http://www.weitec.cz/default.asp?pgid=1166&iMain=1166 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Hi, nevíte jak se pozná jestli je na Oktávce paket pro špatný cesty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Fugenbunt: nejjednodušší je se podívat pod motor a je tam silnější plech místo plastu. mimoto je vyšší o cca 2cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albrecht Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 nemáte někdo za gut cenu na prodej ten plech pod motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Fugenbunt: nejjednodušší je se podívat pod motor a je tam silnější plech místo plastu. mimoto je vyšší o cca 2cm No ten tam neni, ale mohl ho už někdo sundat, připadá mi kapku vyšší když sem jí měřil baj vočko s oktou z 98, tak byla cca o 2cm vejš...Takže možná...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Zdar, ja mam podvozek pro spatny (cesky) cesty, je to malinko vejs a hlavne to ma zespoda plech pod motorem, coz uz jsem parkrat ocenil. Pokud jde o stabilitu, musel jsem tam dat podlozky, protoze jsem to malem otocil na boudu, vepredu 2,5, vzadu 3 cm a je to v pohode. Jinak jeden znamej to resil tech 5 cm udajne pruzinama z Passata, ale detaily fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 Ty pakety se nedávali jen na 4*4........Na přání se montovali i na obyč....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny79 Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Sundaval někdo spodní doraz na zadní nápravě OI 4x4 TDi model 01. Chtěl jsem pod něj namontovat originální podložku, ale nedostal jsem ho dolu..resp. nevim jakým způsobem tam drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 na predface je zajisteny sroubkem a na face je tam normalne volne pouze nasazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny79 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Mam face,myslel jsem si,že by to tam mělo být volně uložené, zkoušel jsem s tím však otočit, páčit to, ale doraz se vůbec nepohnul. Jak kdyby to bylo zavařený resp. to bude asi důkladně zarezlý. Tak to nevim jestli ho vůbec dostanu ven ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.