liponid Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Chci si koupit Octu 1.8 T, motor se mi zdá, že jde dobře, ale nepříjemně "cvaká" ani po projíždce (cca 5-7km) se mi nezdá, že by se to moc zklidnilo. S tímto motorem nemám žádnou zkušnost, takže bych rád radu - co to je přesně? , popřípadě mám se toho bát? případná oprava? Hladina oleje je OK. Auto je rok 02 a má doložitelných 170 tis. km najeto. Dík za jakýkoli postřeh. Nikde jsem tu nic podobného nenašel, takže doufám, že mi to admin nazamkne. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Myslíš cvakání na volnoběh? To cvaká nejspíše nádobka s aktivním uhlím a to je naprosto normální ... Jinak o 1.8T je tu popsáno mnoho, mnoho a mnoho, stačí hledat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liponid Vloženo 16. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2009 nádobka s aktivním uhlím to fakt neni, to bych poznal, prostě je to od motoru, jak kdyby bylo málo oleje,ale není. Věřím, že toho bylo napsáno mnoho, hledal jsem, nic jsem nenašel a nemůžu obětovat týden hledáním, myslím, že takhle poradí někdo kdo vi o co jde spise.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 co by cvakalo? ventily? hydroštely? pokud to jde z makovice tak tomu nejakej blb dal naprdel kdys to bylo studeny a je to. a nebo to ma pomalu svoje za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 (editace) cvakáníé dělá nádobka s aktivním uhlím ale raději ted poradte mě, motor 1,8T ARX a poslední dobou mi někdy za studena ráno zakašle nebo se přidusí ale naskočí a jede normálně i v tahu nevynechává no prostě jako by se nic nestalo, co to muže být????? co takhle ventil odvětrávání klikové skříně??? Editováno: 17. Září 2009, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liponid Vloženo 17. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2009 no bud ventily nebo hydroštely. Nevim ale jestli je to nebo to. Hydroštely by byl asi mensi prusvih, nez ventily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 tak potvrzeno dělá to ten snímač u odvětrávání klikovky, co jsou to hydroštely??? proč prušvih?? ventily ani omylem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 hydrostely jsou takovy valecky pod zdvihatkama ventily ktery vymezujou ventilovou vuli, tudis za studena to muze chvilku cvakat ale behem par sekund to musi prestat,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 aha to je asi odpoved k hlavnímu tematu ale ta moje příčina to vylučuje to bude ten snímač od klikovky nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.