Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, potřeboval bych radu, měl jsem v Octavii I 2002 1.9TDi multifunkční volant, dal jsem tam obyč volant bez multifunkce a přestal mi jít klakson, nejspíš bude problém v konektoru, jinak zapojený, nesetkal se s tím někdo?

PS: díval jsem se na zapojení konektoru u obyč volantu v jiný OI a zapojený je to stejně, jako u mého nového volantu, takže chyba u volantového konektoru asi nebude, spíš v tom, kam se tento konektor strká.

No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Ahoj přesně tak je to tam trochu jinak zapojeno ....neni problem to také pořešit v praze pokud si na to netroufáš :-)))))Mrs.

• Autor
No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Já jsem si to myslel no, ale slyšet jsem to nechtěl :-D No postup jak na to by mě celkem zajímal, tak pokud by to šlo, poslouchám :-) Ten multi volant ještě nevím, jestli si ho nenechám, každopádně veněc je hlavně nahoře už docela jetej, přecijen na něm je najeto asi 170 000km, tak nevim jestli bys bral....

• 15 let později...

kluci mám stejnej problém. Namontoval jsem multifunkci, origo kablik a nakódoval. 2 auta současně jsem dělal. Ani jedno netroubí. Kde je chyba? Multifunkce funguje normálně.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.