Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, potřeboval bych radu, měl jsem v Octavii I 2002 1.9TDi multifunkční volant, dal jsem tam obyč volant bez multifunkce a přestal mi jít klakson, nejspíš bude problém v konektoru, jinak zapojený, nesetkal se s tím někdo?

PS: díval jsem se na zapojení konektoru u obyč volantu v jiný OI a zapojený je to stejně, jako u mého nového volantu, takže chyba u volantového konektoru asi nebude, spíš v tom, kam se tento konektor strká.

Vloženo

No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Vloženo
No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Já jsem si to myslel no, ale slyšet jsem to nechtěl :-D No postup jak na to by mě celkem zajímal, tak pokud by to šlo, poslouchám :-) Ten multi volant ještě nevím, jestli si ho nenechám, každopádně veněc je hlavně nahoře už docela jetej, přecijen na něm je najeto asi 170 000km, tak nevim jestli bys bral....

• o 15 let později...
Vloženo

kluci mám stejnej problém. Namontoval jsem multifunkci, origo kablik a nakódoval. 2 auta současně jsem dělal. Ani jedno netroubí. Kde je chyba? Multifunkce funguje normálně.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...