Přejít na obsah

výměna volantu u OI - nejde klakson

grinch

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych radu, měl jsem v Octavii I 2002 1.9TDi multifunkční volant, dal jsem tam obyč volant bez multifunkce a přestal mi jít klakson, nejspíš bude problém v konektoru, jinak zapojený, nesetkal se s tím někdo?

PS: díval jsem se na zapojení konektoru u obyč volantu v jiný OI a zapojený je to stejně, jako u mého nového volantu, takže chyba u volantového konektoru asi nebude, spíš v tom, kam se tento konektor strká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Odkaz ke komentáři

No pokud jsi tam měl před tím multi-volant a teď jsi dal obyč tak ti houkačka nepůjde. U multi je zapojená přes řídící jednotku volantu, u obyčejného rovnou. Kdyby jsi to potřeboval popsat přesněji, co a jak s tím tak se ozvi.

P.S. co budeš dělat s multi-volantem? (Kdyžtak bych bral ;) )

Já jsem si to myslel no, ale slyšet jsem to nechtěl :-D No postup jak na to by mě celkem zajímal, tak pokud by to šlo, poslouchám :-) Ten multi volant ještě nevím, jestli si ho nenechám, každopádně veněc je hlavně nahoře už docela jetej, přecijen na něm je najeto asi 170 000km, tak nevim jestli bys bral....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...