vitezslav2 Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 (editace) Můžete mi někdo poradit ohledně rozměru potahu na volant?Nikde jsem to tady nenašel.Naměřil jsem průměr volantu 37 cm,obědnal jsem si potah o uvedeném rozměru a byl velký.Mám klasicke 4 ramennej volant,jak je to teda s potahama? Editováno: 18. Září 2009, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Nikde na netu nemůžu najít jakej má rozměr volant Fabie.Pomůžr mi tady někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Září 2009 Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Ja som dával tento koženný vekosť A sedí jak r-ť na šerbli! http://www.tuning.sk/dokument-luxusne-koze...y-mario-cavallo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.