travolta Vloženo 11. Duben 2006 Sdílet Vloženo 11. Duben 2006 Mam velkej problem . Nikdo nevi co stim . Kdyz nastaruju octavku 1,8 benzin 20v. tak se mi zacne tlacit benzin z nadrze ven i kdyz mam treba v nadrzi jen zlomek benzinu . Profukoval jsem vsechny hadice protoze mi bylo receno ze muze byt ucpana palivova hadicka ,ale nepomohlo to . Kdyz zaklopku v nadrzi podrzim sroubovakem tak mi benzin nevyleti ven . Vypadato jako by se zavzdusnovala nadrz. Znami mi rikal jesli mi neodeslo cerpadlo ze je tam mozna dvojity plast ze se to nejak precerpavam jsem z to ho jelen. dik za kazde info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afterman23@azet.sk Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Zdravím tiež mám problém z únikom nafty cez viečko nádrže vie mi niekto poradiť čím to asi tak bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afterman23@azet.sk Vloženo 6. leden 2018 Sdílet Vloženo 6. leden 2018 Octavia 1.9 diesel rok výroby 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.