Jan22 Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Zdar, kdyby měl nějaký Ostravak v sobotu večer cestu kolem této hospody: Hospoda se samoobslužnými výčepy U Doktora můžeme dát pivsona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Celkem mrtvo tady je .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Mrtvo jak mrtvo ,ja nevěděl že to tady stoji ale z druhe strany co to maš za hospodu bez obsluhy nahoře bez Editováno: 4. Březen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Kluci, nekdo z Brna kdo pronajima garaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal90 Vloženo 23. Květen 2014 Sdílet Vloženo 23. Květen 2014 Prosím vás potřeboval bych poradit s výběrem nějakého schopného alkohol testeru. Už se mi stalo dvakrát, že testr mi nasliboval nulu ale páni policajti trvali na jiné hladince a ani kalibrace nepomohla! Mám vytypovaný tento http://alkohol-tester.cz/alkohol-tester-al-7000/ má sním někdo zkušenosti? nebo s jiným mu podobným v jeho cenové relaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.