Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 jj, tak to věřím, že to musela být hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Bylaaaa Niv, jdu taky do hajan, měj se dobrou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Bré ráno ospalci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 nazdar lamo :-))...vyhajanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Woe, ja už tři dny nespal! A navic jsem o5 v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 jak to?? herečka tě vyšoupla z ložnice???-za ty pružiny :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Máme nového hafíka a on ne a ne si zvyknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ale Jak se jmenuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 no to je blbí tak ho vykopni na dvorek at si zvyka venku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Čárli - toto debilní jméno napadlo manželku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Na dvorku běhá rotvík, na toho by si asi nezvyk a navíc ten malý blbec proleze mezi štachetama v plotě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 to by se asi pěkně s rotvikem proběhnul :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 To jo a asi i naposled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ja jsem si slavnostně vstal v 7:15..vyhajanej..spokojenej ale do zimy se mi nechtělo..ted jdu zas něco děla aby se neřeklo, že tu jenom sedím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Já už jsem konečně dorazila domů a teď už jen kafe a odpočinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jak já bych se chtěl vrátit do školy ve 12 doma a já jsem do 18 h v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Jak já bych se chtěl vrátit do školy ve 12 doma a já jsem do 18 h v práci tak to si asi chodil na hodně specialní školu :-)))))),když si byl už ve dvanact doma .-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 (editace) ale to já vždycky nemám jen do 12... někdy mám tolik hodin, že bych byla doma až před 6 večer Jde spíše o ty vlaky, dneska jsem např. čekala hodinu a půl na vlak Editováno: 5. Říjen 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 to je normálka s těma vlakama...šaq co myslíš, že znamená ta zkratka ČD?? "čekej debile...času dost" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Tak to je super vysvětlení zkratky :smich: to by mě vůbec nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ahoj, tak to já až teď přišel domů... Jak se máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Dobře teda až na to, že jsem úplně unavená........ a ty se máš jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 ujde to, jen jsem taky nějaké líný dneska. Vůbec nic se mi nechce... Asi počasím či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Počasí stojí za prd... je zima, fouká vítr....... no jo, to ten podzim ale hlavně, že neprší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.