Říjen 5, 200915 r Autor Na dvorku běhá rotvík, na toho by si asi nezvyk a navíc ten malý blbec proleze mezi štachetama v plotě .
Říjen 5, 200915 r ja jsem si slavnostně vstal v 7:15..vyhajanej..spokojenej ale do zimy se mi nechtělo..ted jdu zas něco děla aby se neřeklo, že tu jenom sedím
Říjen 5, 200915 r Jak já bych se chtěl vrátit do školy ve 12 doma a já jsem do 18 h v práci tak to si asi chodil na hodně specialní školu :-)))))),když si byl už ve dvanact doma .-)))))
Říjen 5, 200915 r ale to já vždycky nemám jen do 12... někdy mám tolik hodin, že bych byla doma až před 6 večer Jde spíše o ty vlaky, dneska jsem např. čekala hodinu a půl na vlak Upraveno Říjen 5, 200915 r od Mmisari
Říjen 5, 200915 r to je normálka s těma vlakama...šaq co myslíš, že znamená ta zkratka ČD?? "čekej debile...času dost"
Říjen 5, 200915 r ujde to, jen jsem taky nějaké líný dneska. Vůbec nic se mi nechce... Asi počasím či co
Říjen 5, 200915 r Počasí stojí za prd... je zima, fouká vítr....... no jo, to ten podzim ale hlavně, že neprší
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.