Carlito Vloženo 5. Říjen 2009 Vloženo 5. Říjen 2009 Ahojte, V piatok som pri velmi prudkom brzdeni na semafore zapocul dos silny jednorazovy kovovy zvuk od prednej napravy. ABS sa neaktivovalo. Stalo sa mi to zatial len raz . Napada vas nieco ? Citovat
DRYVER Vloženo 6. Říjen 2009 Vloženo 6. Říjen 2009 Je to klepani, nebo spis skrabani? Pokud skrabani, tak muzes mit sjete brzdove desticky a ted to brzdi kov na kov a poskrabes si kotouc. Citovat
Carlito Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Vloženo 9. Říjen 2009 Je to klepani, nebo spis skrabani? Pokud skrabani, tak muzes mit sjete brzdove desticky a ted to brzdi kov na kov a poskrabes si kotouc. Takze som tym usekom presiel este raz a zistil som, ze cesta ma tak vyjazdene kolaje, ze ten bubon v strede cesty mi pri tom prudkom zabrzdeni suchol o katalizator. A to je O2 dost vysoko zdvihnuta. Nastastie kat. nie je deformovany, len trosku oskreny Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.