Commanche Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Zdravim vespolek, potrebuji vymenit komplet brzdy a zadni loziska. Chtel jsem se zeptat, na co dat pri vyberu pozor, chci koupit neco neorigo, ale zas aby to nebylo nejake maslo (cina). Nemate nejake typy (znacka, vyrobce), cemu se vyvarovat, popripade kde nakoupit?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Kup si nejake Feroda, nebo ATS. Brzdit bude vsechno co si koupis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) cau, ja mam ate s vyrezanou drážkou, brzdia super. Uz ich mám na treťom aute a je fakt super a ani cena nie je zlá. Editováno: 23. Říjen 2009, autor: tomihanus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 No neviím jestli zrovna ložisko kupovat neorigo ... Mění se celý náboj .... Zkus se mrknout na uživale jELDA nebo mu napiš - nechci dělat veřejně reklamu, ale mají u něj origo věci za hodně slušné ceny. Na ložišku bych rozhodně nešetřil a origo tam má za super cenu. Sám jsem bral pro švagra od něj přední náboj, super cena, dodání do druhého dne. Kotouče a desky tam pořídíš taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.