fulda Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ahoj, Potřeboval bych do svojeho sup][ připojit nestandartní zařízení (alarm). Tak jsem trochu koukal, kde seženu napájení a zjistil jsem, že se nedokážu zorientovat. Jsou někde v blízkosti palubky dostupné klasické svorky "patnáctka" a "třicítka"???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Daj si ten alarm namontovat autoelektrikarovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Daj si ten alarm namontovat autoelektrikarovi Mno já jsem si myslel, že autoelektrikář vznikne tak, že se elektrikář posadí do auta Po pravdě řečeno je to přesně to, co nechci. Mám takové zkušenosti, že když má moc lidí přehled o tom, jak je co zabezpečené, tak to nedělá dobrotu. A troufám si o sobě tvrdit, že jsem celkem dobrej v mikroelektronice, ale o to horší jsem v rozebírání auta, nebo spíš jsem se nechtěl dostat do role reverzního inženýra v něčem, co určitě někdo zná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Myslel som autoelektrikarovi ktory montuje autoalarmy do aut. A vie kde aky kabel ma zapojit+ aby to aj spravne fungovalo;) Ale jak pises jsem celkem dobrej v mikroelektronice tak si to zapoj sam. Autoalarm sa nezapaja LEN na svorky 15 a 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fulda Vloženo 9. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) Ale jak pises jsem celkem dobrej v mikroelektronice tak si to zapoj sam. Autoalarm sa nezapaja LEN na svorky 15 a 30. Spíš jsem myslel, že 15 a 30 je docela dobrej začátek Nakonec jsem zjistil, že musím zalézt do "pojistkovny" ve dveřích a tam odpočítávat řádky a sloupce. Editováno: 9. Říjen 2009, autor: fulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) 15ka je vedená přes relé na pojistky v C boxu (v palubní desce) SC1 až SC6 a 30ka na pojistky SC13-17 Editováno: 9. Říjen 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.