Jonage Vloženo 7. Říjen 2009 Vloženo 7. Říjen 2009 Ahoj všichni. Prosím nepište, že mám hledat, protože jsem už tak udělal a nenašel. Už mám ve Fávu celou palubku z feldy - přístrojovka je tušim z 1.3 BMM, ta starší, funguje dobře - krom teploměru a palivoměru. Tak teď jak to rozchodit. Čet jsem že tam stačej dát odpory - k teploměru sériově(na ten drát vedoucí z přístrojovky?) a k palivoměru paralelně na zem(opět z toho žlutýho drátu vedoucího z teploměru?) Stačí to tak a potom jaký hodnoty? Jen nějaká šance aby to měřilo jakž takž přesně? Nebo někdo psal že se daj vyměnit ten dva budíky z tý přístrojovky z fáčka... To sice nevim jak provýst(jak to tam napasovat, vyměnit ručičku..) ale jestli s tim máte někdo zkušenosti, tak pište :-) Předem dík za odpovědi. Citovat
Ondra28 Vloženo 17. Říjen 2009 Vloženo 17. Říjen 2009 Tak to zkus znovu rozdělat a na přístrojovce tam dej původní palivoměr a teploměr nebude to vidět ale bude to fungovat jako dřív Citovat
Jonage Vloženo 23. Říjen 2009 Autor Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) To jsem taky někde čet. Ale jak? stačí tam dát jen ten měřák - tzn. vyndat celej feldovej, sundat ručičku, vyndat celej fáčkovej, sundat ručičku, dát ho na místo felďáckýho dát tam tu grafiku z feldy a ručičku z feldy a je to? No a co pak ještě s hladovým okem? To je u feldy nemá samostatný drát, svítí podle polohy ručičky palivoměru... Editováno: 23. Říjen 2009, autor: Jonage Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.