dano696 Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Chcem si kupiť xenonove žiarovky H4 60/55W a zaujimalo by ma či su povolene?...nechcem hned dostat pokutu abo prist o techničak http://olejposta.sk/r_882.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Xenonove zrovna nie su... Su to klasicke H4 s modrou bankou. Svitia vic do biela ako do zlta. Mam podobne. V predajniach ich je plno typov. Vybral by som si tie ktore su schvalene pre pozemne komunikacie. Je to na nich napisane. Ale casom som ich vymenil za normalne. Uplne krasne svietia na zasnezenej ceste. Alebo ceste kde je farba asfaltu viac do biela. Ale otrasne svietia na ciernom asfalte a na mokrej vozovke ani nehovorim. A povedzme si na rovinu... Cez zimu ako casto jazdime na zasnezenej bielej ceste a ako casto na mokrej vozovke... Cize isli nas5 klasicke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.