Lukan Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 (editace) zdravim, pred nekolika mesici jsem koupil octavii 1.8T 4x4. Vsechno funguje zatim bez potizi, byl jsem jen v servisu menit olej a rekli mi; ze si nejsou jisti stavem km vypada to podle nich; ze ma najeto vic. Bohuzel pri koupî nemela servisku. Nyni ma na tacho 142 000km. Potrebuju hlavne kvuli rozvodum vedet kolik asi ma najeto. Vim, kde byla servisovana, takze by tam meli byt zaznamy. Problem je , ze tam pracuje i ten clovek, od ktereho jsem to auto koupil, takze tam se zatim ptat nechci. Neexistuje nekde v MB databaze servisu aut, ktere provedly autorizovane skoda servisy? Nebo ma tyto zaznamy pouze servis, kam auto jezdilo? dik za odpovedi Editováno: 11. Říjen 2009, autor: Lukan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkali Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 zdravim, pred nekolika mesici jsem koupil octavii 1.8T 4x4. Vsechno funguje zatim bez potizi, byl jsem jen v servisu menit olej a rekli mi; ze si nejsou jisti stavem km vypada to podle nich; ze ma najeto vic. Bohuzel pri koupî nemela servisku. Nyni ma na tacho 142 000km. Potrebuju hlavne kvuli rozvodum vedet kolik asi ma najeto. Vim, kde byla servisovana, takze by tam meli byt zaznamy. Problem je , ze tam pracuje i ten clovek, od ktereho jsem to auto koupil, takze tam se zatim psa Pro klid duše bych si je udělal a mám klid - já když kupoval 1.8T bez potvrzeného stavu km tak jsem vyměnil rozvody i olej. Je to sice dražší, ale máš jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 zdravim, pred nekolika mesici jsem koupil octavii 1.8T 4x4. Vsechno funguje zatim bez potizi, byl jsem jen v servisu menit olej a rekli mi; ze si nejsou jisti stavem km vypada to podle nich; ze ma najeto vic. Bohuzel pri koupî nemela servisku. Nyni ma na tacho 142 000km. Potrebuju hlavne kvuli rozvodum vedet kolik asi ma najeto. Vim, kde byla servisovana, takze by tam meli byt zaznamy. Problem je , ze tam pracuje i ten clovek, od ktereho jsem to auto koupil, takze tam se zatim ptat nechci. Neexistuje nekde v MB databaze servisu aut, ktere provedly autorizovane skoda servisy? Nebo ma tyto zaznamy pouze servis, kam auto jezdilo? dik za odpovedi Existuje, podle VIN ti zjistí servisní historii a aktuální stav v KM v době servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 zdravim, pred nekolika mesici jsem koupil octavii 1.8T 4x4. Vsechno funguje zatim bez potizi, byl jsem jen v servisu menit olej a rekli mi; ze si nejsou jisti stavem km vypada to podle nich; ze ma najeto vic. Bohuzel pri koupî nemela servisku. Nyni ma na tacho 142 000km. Potrebuju hlavne kvuli rozvodum vedet kolik asi ma najeto. Vim, kde byla servisovana, takze by tam meli byt zaznamy. Problem je , ze tam pracuje i ten clovek, od ktereho jsem to auto koupil, takze tam se zatim ptat nechci. Neexistuje nekde v MB databaze servisu aut, ktere provedly autorizovane skoda servisy? Nebo ma tyto zaznamy pouze servis, kam auto jezdilo? dik za odpovedi Zdravím tě, já mám sice 1,9TDI, ale chci ti říct jen tolik vždy když jkjsem koupil auto tak jsem okamžitě dělal rozvody včetně pumpy.Není to neúnosná částka a máš klid v duši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.