vaca80 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 ahoj mate někdo zkušenosti s touhle diagnostikou ? když tak jaké,bude mi šlapat na o1 1,9 tdi a co vše umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 to ho vážně nikdo nemá? uvažuji o koupi ale nevím jestli je to dobrý obchod a jestli to k něčemu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 tak se zeptám jinak,muže mi někdo poradit nejlépe odkazem na nákou rozumnou diagnostiku za rozumný peníz?nejlíp nákej komplet kde už s nic nedokupuje a bude to chodit.díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 (editace) PC-Notebook+ kabel. Kabel kupis aj tu v bazari : Sejvi, Juke box. Pouzi HLEDANI . Editováno: 6. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 jenže vubec nevím jaký kabel,jaký program atd. to mi je jasný že když otevřu aukro je tam toho hafo ale co je nejvhodnejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Tu mas notebook: http://www.aukro.cz/item804182154_prestigi...aliere_143.html kabel: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58570&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 asi jsem blbej ale tam nákej program bejt nemusí?? vždyt u toho kabelu píše: •Funguje s programem VAG-COM až do verze 4.09 a jako ten je u toho kabelu taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Dam Ti otazku. Co myslis, ked je ten soft plateny, bude sa niekto chvalit, ze ho dodava ku kablu, ktory je tiez len kopiou originalu? NIE, NEBUDE Takze ked zozenies od seriozneho predajcu (tu napr. juke.box), tak sa neboj, budes mat co potrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.