obrbaz Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Nevím co je to za novou módu tady na prostějovsku. V neděli jsem jel trasu pv-protivanov (cca 25km) a napočítal sem 6 aut kerejm něco nesvítilo (převážně přední světlo) a naopak nějakejm autům toho svítilo až moc (obrysovky + cosi dole co docela oslňovalo/žeby denní svícení nebo mlhovky?) a to není žádná vyjímka, to je běznej stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 neni to jen u vas, taky tohle pozoru na cestach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Na prostějovsku mají lidi vesměs divný manýry Ale faktem je, že těch "jednookých" aut je tam vidět víc než kde jinde, hlavně přes Drahanskou vysočinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tak tak některým auto svítí dobře ale v hlavě mají temno. Teď v neděli večer jsem jel do města, vyjedu od baráku a u "kulturáku" vidím nastartovanou fabii a lidi co do ní nasedají. vyjedu z dědiny rožnu dálkový, za chvíli ho mám za sebou a on si v klidu jede taky s dálkovýma. Párkrát mu bliknu zadníma mlhovkama a nic tak zkouším brzdovky, blíkám jak zteklej ale on si pořád svítí. Asi po kilometru jede proti auto já dálkový zhasínám. on sice pozdě ale taky, ale v zápětí na rovným useku je hned rožína. Tak to jsemuž nevydržel a zastavil na prostředku cesty, tak yby nemohl objed a hadejte kdy ty dálkový vypl, až když mi stál za nárazníkem. Debil jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 nedávno jsem byl v praze a tam je to teprve A1 čím větší temno v myslivně tím víc světla před sebou = pokud má HID sady tak kdyby náhodou ještě někdo z protijedoucích něco viděl tak má ještě puštěný mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.