MarekMaty Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ahoj, prosím o radu. U mojí (OII) 2.0 TDI se při ubrání plynu při jízdě na 2., 3., nebo 4. rychlostní stupeň ozve tupé kovové klapnutí z prostoru motoru. Začalo to asi před týdnem dělat jen na dvojku, ale teď se to zhoršuje. Čím to je a co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Ahoj, prosím o radu. U mojí (OII) 2.0 TDI se při ubrání plynu při jízdě na 2., 3., nebo 4. rychlostní stupeň ozve tupé kovové klapnutí z prostoru motoru. Začalo to asi před týdnem dělat jen na dvojku, ale teď se to zhoršuje. Čím to je a co s tím? Díky Zalezi jaky presne to je zvuk, ale muze to delat dvojhmotovy setrvačnik. Kolik to ma najeto, jak to je stary... ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zalezi jaky presne to je zvuk, ale muze to delat dvojhmotovy setrvačnik. Kolik to ma najeto, jak to je stary... ?? Vyrobeno a do provozu 04/2008 a najeto 41000 Km. Dělá to i když tam dám rychlost a pustím spojku. Nevím jak ten zvuk přesně popsat, připadá mi to, jako když je někdě nějaká vůle v tom něco kovovýho hrkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Vyrobeno a do provozu 04/2008 a najeto 41000 Km. Dělá to i když tam dám rychlost a pustím spojku. Nevím jak ten zvuk přesně popsat, připadá mi to, jako když je někdě nějaká vůle v tom něco kovovýho hrkne. Zdravim..a dělá Ti to nejvíce v nízkých otáčkách, když je motor podtočený?? Takový jako kovový rachocení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Zdravím. Ano, je to tovový zarachocení (připadá mi to jako odněkud z převodovky). Udělá to, když dám rychlost a pustím spojku a taky když jedu a úplně pustím plyn - v tom okamžiku když začne auto zpomalovat, tak to zarachotí. A čím měnší rychlostní stupeň tím větší ráz. Třeba když jedu na 2 po parkovišti a zpomaluju tak, že pustím plyn tak je to slušnej rámus a je to cítit i jako vibrace u pedálů. Toť vše, setkal jsi se s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 22. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Ano, spíš nižší otáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Tak co už si to vyřešil, byl to setrvák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zatím jsem to neřešil. Teď se to zase neprojevuje... teda aspoň zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.