Combi2002 Vloženo 17. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 Přejmenování vlákna je docela dobrý nápad. Sedačky z FII do FI a vše kolem jejich zapojení je docela dobrej název... Ahdula jsem pochopil, ano, nic by se nemělo stát, pokud budeš jezdit bez zapojeného airbagu. Combi2002: Jasně relé bys ani nemusel dávat pod sedačku, klidně je můžeš dát do reléovýho boxu jako v F2 ať to má nějakou štábní kulturu, ale to pak budeš potřebovat i spínače z F2 nikoliv ovladače, které jsou ve F1, kde je právě ŘJ nahrazena relátky. Tak já plánuju to zapojit podle schématu č64 od ledna 2005. Jako se to dělalo na F1, kabeláž a relé(ŘJ) budu mít z vrakáče. Pravděpodobně mi zbude jadna sada ovladačú s konektorama. A uvidím jek se bude výhřev chovat. Podle elektrikářů by to mělo být v poho tak uvidim. Pak dám samozřejmě vědět. Ale ta ŘJ je v podstatě relé. Tahle byla pro 1 sedačku - http://www.cc-autodily.cz/rele-vyhrivani-sedadel-2_2 Tahle pro obě sedyčky - http://www.cc-autodily.cz/jednotka-ridici-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Tak to bych si ty ovladače od Tebe vzal, i s konektorama. Píšu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) No musí to být relé, ale když umí topit na 5 různých úrovní, "jen" obyčejné relé to asi nebude. Ale fungujou jen ve správném spojení, těch termistorů v dečkách a potenciometrů v ovladačích. Dej pak tedy vědět, jak jsi montoval... Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 18. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) Jasně že dám vědět jak to dopadlo. Popřípadě sesmolím nějaký návod do instalačních manuálu na forum. Budu to řešit až v lednu, nebo únoru. Nejdřív musím kamarádovi něco udělat a pak smím do jeho vytopený garáže. Editováno: 18. Prosinec 2012, autor: Combi2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 OK, Já kdyžtak taky časem něco přidám, jestli bude co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 (editace) Takže vyřešeno zapojeno, a to jak jsem tu psal, odskřípnutý tepelný spínač (je k dečce přilepený v místě, kde prochází topný drát, tak jsem za to nechtěl tahat a nechal ho tam) Po sedadlem spojujezdce se nemusí (ale může) na kabeláži nic dělat, pod řidičovou se musí dodělat komplet napojení na ŘJ výhřevu červená svorkovnice je na kontrolu zapnutého pásu Postup dodělání do auta podle parádního brunoosova návodu: http://forum.skodahome.cz/topic/18622-vyhrev-sedacek/ Kompletní návod v instalačních manuálech: http://forum.skodahome.cz/topic/122734-seda%C4%8Dky-z-f2-v-f1-el-zapojen%C3%AD-v%C3%BDh%C5%99ev%C5%AF/ Editováno: 27. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 dorábal niekto druhé svetlo do kufra?som lajk, mám v kufri na lavej strane svetlo a na pravej je priblizne v tych istych miestach výrez zaslepený krytkou, takže by asi nemal byť problém dorobit tam svetlo druhé, či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 nemal. natiahni kábel, zožen si držiak žiarovky (objímku) - resp. pozri ako je to na tej prvej strane, a ponapájaj. obe žiarovky môžeš mať na jeden kábel, takže nemusíš riešiť žiadny spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) jojo, stačí dva dráty, jen musí být dlouhé "jak týden", naletovat na jedné straně u toho co tam už je, pak protáhnout na druhou stranu, buď zadem, nebo před zadími sedačkami a naletovat, pasuje tam to samé světýlko jako už tam je, na vrakači se dá sehnat do 100Kč. EDIT: ty v eleganci nemáš to druhé světýlko?!? Editováno: 1. Červen 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 ja to mám ťahané na krátkej Fábii popod prah 5-tych dverí....nič nikde nevidno, všetko schované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 jojo, stačí dva dráty, jen musí být dlouhé "jak týden", naletovat na jedné straně u toho co tam už je, pak protáhnout na druhou stranu, buď zadem, nebo před zadími sedačkami a naletovat, pasuje tam to samé světýlko jako už tam je, na vrakači se dá sehnat do 100Kč. EDIT: ty v eleganci nemáš to druhé světýlko?!? nie nemám, mám tam len tú záslepku ako som už spomínal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ve starších elegancích bylo.. pak začli šetřit.. 2005 už je skoro na úrovni prvních comfortů.. každopádně bych to tahal prahem 5. dveří, tak jak jde origo kabeláž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.