michal.tvrdy Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zdravim priatelia. Som tu sice len kratko ale velmi sa mi to tu zapacilo. A kedze potrebujem radu, rad by som oslovit tu skusenejsich Octaviackych kolegov. Moj problem je v tom, ze mam klasicke autoradio Stream (bez MP3, MR 2006). Idem to nahradit navigaciou (Hong-Kong). Po testoch to zatial funguje uplne super, len ... funguje tak, ze je mozne zapnut ju len pri zapnutom zapalovani (ked som to komunikoval, tak mi dali vediet, ze je to tak naschval, aby nezostavalo radio zapnute, nakolko v reziem DVD ma velku spotrebu a rychlo by vybilo bateriu). Preto by som potreboval vediet, ako su zapojene piny do original autoadia - lebo to mozem kludne zapnut aj pri vytiahnutom kluciku zo zapalovania. Alebo este lepsie - je to vec zapojenia konektora alebo SW radia (cize, napajanie je nepretrzie ale radio si ovlada, kedy je mozne ho zapnut/vypnut, a zapinanie/vypinanie s klucikom v zapalovani je zaslanie nejakych dat do radia z auta). Toto potrebujem vediet aby som zistil, ci je moj problem len v tom, ze upravim konektor a bude to OK, alebo bydem musiet zmenit SW v navigacii .... Diky za kazdu radu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 (editace) možná ti pomůže toto téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75738 Jakou navigaci tam máš a na kolik vyšla? Editováno: 21. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.tvrdy Vloženo 21. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 možná ti pomůže toto téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75738Jakou navigaci tam máš a na kolik vyšla? Diky, ale toto forum som uz presiel ... moc mi to nepomohlo ... potrebujem totiz zapojenie a popis k pinom na original konektore SKODA (Priamo na radiu su skratky ktore mi absolutne nic nehovoria na co mozu sluzit, samozrejme vyjma +/-, reprakov a podobne). Navigacia je to SKD-804GT, cele ma to vyslo do 400€ (vratane DHL). Podporu maju celkom dobru (zatial som si s nimi vymenil cca 20 mailov, nakolko ako je u cinanov zvykom, zariadenie dobre, nabite funkciami, ale navod ma 3 strany, help v radiu ziadny). Podporuje to I-GO (zatial nelegalne, ale ak sa to osvedci, kupim original), .... Presne vysledky testovania budem mat ale az tak za tyzden - dva. Zatial som ho zapojil len tak provizorne a odpojil, nakolko, ako je na Sk, a predpokladam aj v CZ, zvykom, diel za 6 € (krytka na Climatronic a NAVI Columbus) nikde nemaju a musim cakat, kym ho objednaju (nehovoriac o tom, ze "technik" v servise riesil skoro 45 minut, o co vlastne ide). Ale uvidime, ako budem spokojny. V kazdom pripade, 400€ je celkom v pohode aj keby to malo nejake muchy .... Hlavne ze NAVI, zabudovane BT HF fachci ako ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.