Říjen 28, 200915 r Autor Mne sa to stalo s chrom listou na kufor - zlomena na polovicu...Reklamaciu neuznali, vraj som to mal rozbalit pred nimi Tak to jsi mě moc uklidnil.......no, stejně s tím počítám.
Říjen 28, 200915 r chcel by som vidiet ako by sa tvarili, keby si tam kazdy otvaral baliky v tych radoch...
Říjen 28, 200915 r Mě celkem překvapilo, že jsou lehčí 18" Luxony s ContiSC3 než 17" Pegasus s Dunlopy (nevím typ).
Říjen 28, 200915 r Ja to byl taktez resit na poste a vedouci mi rikal ze obcas se zazraky deji... ale sam tomu moc neverim....
Listopad 5, 200915 r Autor No tak se podržte-pošta poslala souhlas se škodou a rovnou složenku. Čumím. Tak do budoucna-nic není předem prohrané a nic předem nevzdávejte-zázraky se dějí. Jen škoda, že to nebylo pojištěný na celou částku.
Listopad 6, 200915 r mám taky pozitivní zkušenost s podobnou reklamaci, nakonec když to roztřískali tak proč by na to měl zaplatit zákazník....
Listopad 21, 200915 r Mě poprvé za pět let posilání mobilních telefonu ztratili uplně přístroj ted se to řeší a jsem zvědavej jak to dopadne.
Listopad 21, 200915 r tak to mne sa niekde stratila dobierka na parfemy za 200€...Po mesiaci cakania som to vzdal a novu objednavku som uz nechal prieviezt kurierom
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.