tdikarlos Vloženo 28. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Mne sa to stalo s chrom listou na kufor - zlomena na polovicu...Reklamaciu neuznali, vraj som to mal rozbalit pred nimi Tak to jsi mě moc uklidnil.......no, stejně s tím počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 chcel by som vidiet ako by sa tvarili, keby si tam kazdy otvaral baliky v tych radoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Mě celkem překvapilo, že jsou lehčí 18" Luxony s ContiSC3 než 17" Pegasus s Dunlopy (nevím typ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 sice je to tu trosku OT, ale Luxon vraj vazi 10,5kg, zatial co Pegasus 12... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 Ja to byl taktez resit na poste a vedouci mi rikal ze obcas se zazraky deji... ale sam tomu moc neverim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 No tak se podržte-pošta poslala souhlas se škodou a rovnou složenku. Čumím. Tak do budoucna-nic není předem prohrané a nic předem nevzdávejte-zázraky se dějí. Jen škoda, že to nebylo pojištěný na celou částku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak to zírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 mám taky pozitivní zkušenost s podobnou reklamaci, nakonec když to roztřískali tak proč by na to měl zaplatit zákazník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Tak to slyším prvně, že někdo něco takového vyreklamoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Jenže on neposílal vejce tuhle dětinskou reakci sem čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 Mě poprvé za pět let posilání mobilních telefonu ztratili uplně přístroj ted se to řeší a jsem zvědavej jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 tak to mne sa niekde stratila dobierka na parfemy za 200€...Po mesiaci cakania som to vzdal a novu objednavku som uz nechal prieviezt kurierom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.