Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

neviete kdo vyraba body kit na fabiu wrc

myslím, že to vyráběla nějaká firma, méno nějak jako ewrc.com nebo něco podobnýho a celek paket stál okolo 45.000,- včetně kol

eWRC.cz je server zamereny na rally (.com neexistuje). Jeden z lidi ktery se pohybuje kolem ewrc.cz ma opravdu svou Fabii predelanou ala WRC. Mam dojem, ze to delal Lamino servis.

Zkus najit na ewrc.cz kontakt na mikuldu nebo se mrkni tam do fora, urcite se to tam probiralo.

Ten kit dela taky WRC Trade.

nedalo by sa nieco blizsie wrc-trade sa mi nechce otvorit

mrkni na lamino-servis (www.lamino.cz)

Upraveno od kláca

Tusim,ze to dokonce delal laminoservis ve spolupraci s WRC-TRADE,ne?Jinak stranky wrc-trade uz jsou mimo provoz docela dlouho... :(

Ten kit dela taky WRC Trade.

jj, WRC trade, máš pravdu já si nemohl vzpomenout :)

Delala to WRC Trade, ale po zasahu Skodovky museli odstranit stranky apod., byl tam problem s kopirovanim originalu a pouziti reklam, ale pokud si dobre vzpominam, tak se jim to docela dost povedlo, bylo to moc pekny

aha, že to dopadlo až takto, jsem nevěděl, ale byla to vydařená práce, viděl jsem tu bílou Fábku naživo a bylo to dost dobrý

• Autor

zatial pani dakujem skusam to zistovat dam vediet ako to dopadlo

tak tak, slo to velmi rychle, Skodovka byla dost naprdnuta, protoze neco uniklo i z fabriky a hlavne prezentace teto upravy vyznivala, ze jde o upravu z fabriky - mozna ma nekdo vice informaci, docela by me to zajimalo jak to vse dopadlo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.