Publikováno Říjen 28, 200915 r Mám v OI která byla dovezena ze zahraničí NAVI Škoda DX, sehnal sjem si navigační CD TeleAtlas CZ a PL 2009/2010. Když jse mto CD poprvé dal do mechaniky, cisk nahrával a po chvíli byl schopen navigace. Menu NAVI bylo EN, to mi nevadí, hlasovka byla česká (pokyny). SUPER řek sem si. Ale jako rejpal sem si v menu Settings v NAVI modulu zvolil v položce Languages angličtinu a od té doby je hlasová navigace anglicá a české pokyny tam zpět ne a ne dostat :-( Prosím poraďte. Děkuji
Říjen 28, 200915 r musíš to udělat speciálním cd, které obsahuje český hlas... vyndat ho a vložit zpátky mapu a pojede..
Říjen 28, 200915 r Autor musíš to udělat speciálním cd, které obsahuje český hlas... vyndat ho a vložit zpátky mapu a pojede.. Díky za odpověď. Ještě mi ale prosím prozraď magickou informaci, dke to spešl CD vemu ?
Říjen 28, 200915 r Autor CZ hlas má mapa 2003 To je pěkný, ale kd eji vzít ? Resp. mluvilo se tady o speciálním CD s voices. Má jej někdo ?
Říjen 28, 200915 r cd s českým hlasem má mapa 2003, už ti to tady napsali... Já CD mám, ale jsem trošku daleko od tebe..
Říjen 29, 200915 r Autor cd s českým hlasem má mapa 2003, už ti to tady napsali... Já CD mám, ale jsem trošku daleko od tebe.. Vyřešenoooo. Mapy 2003 s CZ hlasem jsem našel, vysmažil, hodil do DX, cosik tahal, zvolil jsem N jazkyk, pak z5 EN (metric), vyhodil, hodil 2009/2010 a ejhle už to blafe česky :-) Děkuji všem za pomoc a navedení.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.