Olin Vloženo 28. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2009 10.sraz SKODAHOME.cz Jubilejní desátý sraz SKODAHOME se koná 28.-30.05.2010 v tradičním prostředí Triocampu Praha 8 - Dolní Chabry, Ústecká ulice a bude mít hodně nabitý program. Již na podzimní setkání loňského roku jsme zařadili novou soutěž a tímto směrem chceme na dalších našich srazech pokračovat. Nyní máme pro Vás opět připravenou jednoetapovou orientační soutěž podle šipkového itineráře a hodnocení nejlepších Škodovek v několika kategoriích. Pátek 28.05.2009 Sraz začíná již v pátek, kdy většinou přijíždějí skalní přiznivci. Kemp je pro účastníky otevřen od 15.00 do 19.00 hodin. O pozdějším příjezdu informujte pořadatele srazu. Večer bude následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Sobota 29.05.2010 Kemp pro příjezd účastníků je otevřen od 8.00 Poté následuje příprava aut na soutěže. Každý účastník umístí za čelní okno srazovou kartu, kterou následně odevzdá odborné porotě, která vyhodnotí nejlepší auta srazu v daných kategoriích. TOP 7 Škoda veterán (do roku 1977) TOP 7 Škoda oldies (Škoda 105-136, Rapid, Garde od roku 1978) TOP 7 Škoda Favorit, Felicie TOP 7 Škoda Fabia, Roomster TOP 7 Škoda Octavia, Superb, Yeti TOP 7 VW koncern 5 pohárů Ocenění poroty 1 pohár Best of Best Hodnocení bude probíhat od 11.00 až do 14,00 . Porotci budou označeni a průběžně budou procházet mezi auty. V 14,30 hodin bude odstartována jednoetapová soutěž „ŠKODA TOUR“ dle šipkového itineráře. Auta budou vpouštěna na první úkol v minutových intervalech a trasa povede až k břehům Vltavy. Bude to tak zvaný „Městský Bohnický okruh“ . Na trase budou celkem čtyři stanoviště s úkoly, kde bude záležet na Vašich vědomostech a i zručnosti. 5 pohárů Škoda tour 10 diplomů pro prvních deset Na 16,00 – 17,00 je plánováno předání pohárů, plaket a diplomů. Součástí ceremoniálu bude i předání cen všem finalistům o „Nejlepší Fabia fora-SKODAHOME 2009“. Večer bude opět následovat volná zábava plná pokecu nejen o Škodovkách Neděle 30.05.2010 Po probuzení, snídani a vystřízlivení prosíme účastníky, aby do 12,00 opustili kemp, pokud se předem nedohodnou na pozdějším odjezdu s majiteli kempu. Přípravy na sraz jsou již v plném tempu a my se těšíme na Vaši účast. Cenu na sraz držíme stále na 300,- Kč a členové klubu ŠKODAHOME mají vstup za 200,-Kč. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 chybí mě tam audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 i když jsem jí letos nejel, myslím, že by se z toho dala udělat pěkná akce i na jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Ja jsem teda hlasoval jak na jaro i podzim, myslim ze to byla vyborna akce moc chvalim a slysel jsem vhalu i od ostatnich, takze proc to nedat i na jaro:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 s hodnocením audia byly jen starosti... a navíc ani nej interiér, či nej motorový prostor tam není... k tomuto dodatečnému ocenění slouží "ocenění poroty" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 nepovídej, že s tím byly starosti ve výčtu mi to chybí neříkám, že není milé dostat pohárek, ale zrušil bych hodnocení komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) Já nevím, proč chce každý pohárek a za cokoliv. Jsou lidi co tam jezdí jen kvůli dobré zábavě a aby si pokecali s kamarádama. Podle mě kdo chce pohár ať si zajede na nějaký megasraz. To je jen můj názor a teď mě kamenujte! Editováno: 30. Říjen 2009, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Ten chlapec ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 I malý srazy mají poháry a ocenění. Nevím no mě to takhle přijde vyhovující. Stejnak se pak najde někdo kdo si bude stěžovat na verdikty poroty. Ale dohady k výsledkům už ke srazům v Česku asi patří. Zažil jsem to i na vlastní kůži a s Klácou a Bobem sme se tomu jenom smáli Přišlo mi dobrý, ža auta hodnotili vybraní mazáci z fóra. To je zase podrobeno kritice za údajné nadržování kamarádům. Možná zkusit dohodnout nezávislého porotce? Ale rozhodnutí je pořadatelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 i už byly v porotě nezávislí porotci, a to že hodnotěj lidi co už na autech něco udělali mi přijde vpoho.. ne jako tenkrát na jinejch srazech, když se mi párkrát stalo že mě hodnotil auto týpek co přijel shnilím fáčkem a byl chytrej jak rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 jsem pro orientační soutěž i na jaro, jel jsem a bylo to super jinak porota bude zase jako vždy nadržovat svejm kamarádum, pořádný auta pohárek nikdy nedostanou (třbas moje auto je úplně nej ze všech a pohárek nikdy nedostalo) :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Libore máš již vybraný datum???Abych už objednal chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Zatím vyčkávám, ale rád bych opět květen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Ale vypadá to na 28-30.5.2010, ale zatím to neberte na 100 %. Co by jste řekli tomuto datu? 01.5. Vysoké Mýto 08.5. předběžně Mimoň ? 15.5. Doksy 22.5. Panenský Týnec 29.5 Chabry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Mě se tenhle datum nelíbí, jsem totiž v práci:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 mě se líbí, já bych v práci být neměl a mohl bych tam zůstat přes noc do soboty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Tak menší změna, jsem hňup a nevšiml jsem si jak mám udělanej kalendář na příští rok, takže tento datum mi naprosto vyhovuje:-) už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 já se přispůsobím skoro každýmu datumu Piškot: kdyby ti to udělalo radost, tak v květnu ti můžu dělat z Bolky garde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 (editace) Libore už jsi se rozhodl ohledně termínu??? Kurna půlka ledna a ještě nemam objednanou chatku Editováno: 13. leden 2010, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 14. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Datum je 28-30.5.2010 a nyní pár foteček, jak jsem tam dnes odklizel sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 škoda, že je to tak daleko... přes celou republiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Datum je 28-30.5.2010 a nyní pár foteček, jak jsem tam dnes odklizel sníh doufám že v květnu už nebude zítra objednávám chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 dnes jsem zamluvil chatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.