kláca Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 No plánuju to zase klasicky pátek sobota .... poprvé asi pojede semnou i přítelkyně ... ale ožerem se stejně. Jen nevim jak to v patek stihnu časově. Budu teď často ve Vlkohradu tak moje páteční příjezdy byly kolikrát celkem pozdní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 Už jen necelej měsíc a je to tu Doladíme pár detailů a užoun je připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 tyvoe právě ještě měsíc ikdyž aspon snad stihnu udělat ještě nějaký věci na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Letos se konecne dovalim se svoji modrou mrskou a potomkem. Na sobotu. Sice je modra dost poznamenana dvouletym nezajmem, ale snad to prezijete ]]] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Paráda,rád omrknu Garpida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár 1981 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Paráda,rád omrknu Garpida Ver tomu, ze nejak neni co omrkavat. Dva roky to temer nejelo a posledni zimu to bylo na ulici. Je to smutny, ale je to tak. Po tech letech, co jsme spolu se dostal mimo hlavni zajem kvuli prestehovani a narozeni prcka. No snad ted nabereme oba druhy dech. Ale nektere skody a zanedbana udrzba jsou duvodem nenavratnych ztrat [lak, koroze, interier]. Chjo... Ale jsem optimista. Bude to urcite lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Hele to moje vozítko také není leštěnka věřím tomu že zase bude fešák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 (třbas moje auto je úplně nej ze všech a pohárek nikdy nedostalo) :D :D tak to máš stejný názor jako já :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Libore máš objednané počasí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 já doufám, že bude aspoň teplo a bez deště, když už nebude svítit sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Libore máš objednané počasí?? Doufám, že bude hezky. Již nyní můžu říci, že tento sraz bude asi nejvíce o rozdávání dárků od sponzorů , kterých mám opravdu mnoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 I když se mi toho sešlo na srazový víkend mnoho, rád bych se přijel podívat a chtěl bych vytáhnout eRko. Běšiny zvládlo v pohodě, tak do Chaber snad dojedu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skeda Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 taky se prijedu mrknout snad nebude prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Tak už máme nakoupíno pro manželku a syna.....já nemusím,já budu mít v kempu tekutý chléb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Mám sice polamanou nohu ale sešroubovaly mi ji tak asi přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Na sraze budou k prodeji: Klíčenka - šňůrka na krk zelená SkodaHome.cz Kšiltovky SKODAHOME.cz - šedá Kšiltovky SKODAHOME.cz - černá NOVINKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 26. Květen 2010 Sdílet Vloženo 26. Květen 2010 Zatím předpověd nic moc ale stejně jedem ouža již připravena,jen naložit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Počasí si uděláme sami. Kořalka nás zahřeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Martine přesně tak Jen škoda že nedorazí moravské komando (Harmm a spol.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Zatím předpověd nic moc ale stejně jedem ouža již připravena,jen naložit Tak v sobotu nebude pršet a bude teplo, více neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 tak ted už si jen přát dobrou náladu a velkou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 tak nevím, viděl jsem předpověď a myslím, že v pátek má být nádherně a v sobotu přeháňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Zítra to bude zase jinak:-) tak boleslaváci kdy bude v sobotu sraz na odjezd?? Navrhuji 8:00 parkoviště u starého intersparu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 27. Květen 2010 Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Tak v sobotu nebude pršet a bude teplo, více neumím Libore neumíš poručit větru,dešti..... jinak Sivíčkovic dorazí v cca 13:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2010 Už se těším a snad mám vše připravené, nyní tisknu otázky pro orientační soutěž kde bude prvních deset odměněných Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.