Mischo77 Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) Mam fabiu 1 Htp 47 kW mr 04 výbava classic Dnes som sa rozhodol vyriešiť problém týkajúci sa praskania v kufri... proste nieco si tam klepalo... (boli to spadnuté somarinky ) Ale problem je v tom že pri zložení plastu na piatých dverách (v kufri) som objavil vysieť taký konektor ktorý vedie od káblového zvezku.. vyzera to byt asi origo od výroby.... neviem V podstate je vsetko zapojené ako má : osvetlenie SPZ , vyhrievanie skla, a celkovo zadny stierac... len ten kablik je tam zvedený k zámku.... ale tam nikam nepokračuje.... čo to moze byt ? farba kablikov (ak pomoze) je hneda a modro hneda... presne ako osvetlenie SPZ mate niekdoo tusenie ? napr : otvaranie zamku kufru ??? fakt nwm a som zabudol... CENTRAL JE DORABANY... otvaranie kufra mam iba z miesta vodica. Editováno: 29. Říjen 2009, autor: Mischo77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 (editace) a cislo konektoru? ja som tak mal vypadnutu druhu stranu vyhrievania okna. ale to nebude ono. otvaranie kufra mas mikrospinacom? a central ti zatvara aj kufor? Editováno: 29. Říjen 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 cislo neviem... ale ten samostatny dvojkablik je dost kratky ...ma cca 15 cm a je zakonceny konektorom... teraz to vidim prvykrat ja som to nikdy este nemal dole. Jedine ked mi robili autofolie.... to rozoberali... Ale ten konektor je pri pohlade na neho uz parkrat pouzity... lebo je osuchany viditelne... asi bude vhodne dat foto....... central nemam na kufor iba 4 dvere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodrik11 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 (editace) AJ JJA MAM TAM JEDEN DROT VOLNY A NETRAPI MA TO , ale tiež som si myslel že otvaranie zamku, alebo na zabezpečovacie, nechce sa mi to hľadať v schemach, mna to netrapi Editováno: 30. Říjen 2009, autor: cartmanko necituj prispevky nad sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 31. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 ale ja by som to raD VEDEL..... nikto nevie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Tak hod fotky toho kablu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.