horca Vloženo 18. Duben 2006 Vloženo 18. Duben 2006 Nevite nekdo, v cem spociva zapojeni HF od Nokie do auta a k autoradiu? Mam ho v Octavce MR 2001. Bylo tam i origo radio MS 303, ted jsem si tam dal ///A CDA-9855 a nevim, jestli ma HF vlastni repro nebo jak to tam funguje - ted jsem zkousel tam dat telefon, normalne se prepnul rezim na auto a telefon se zacal nabijet, ale kdyz jsem zkousel volat, tak zvuk od nikud nesel (nemel jsem teda zaply radio, protoze jsem nechal panel v kanclu, ale snad to neni zavisly na radiu...). Pri vypojovani origo radia tam byly jeste nejaky konektory (hned nad klasickyma ISO byl jeste jeden poskladanej asi ze tri a zapojeny byly asi jenom dva kabliky) a potom jeste nejakej malej, kterej vubec nebyl zapojenej. Souvisi to s tim nebo muze mi nekdo v kratkosti popsat, jak je to zapojeny a jak to funguje? Diky moc. Citovat
luke Vloženo 18. Duben 2006 Vloženo 18. Duben 2006 HF byla pravdepodbne zapojena na piny T20b/7+12 v ty zeleny maly svorkovnici co pises a po tech komunikovala se Skoda radiem, pokud mas radio jine znacky musis si zjistit jestli ma vstupy pro telefon pokud ne musis predelat hf a napojit na ni ext. repro Citovat
horca Vloženo 18. Duben 2006 Autor Vloženo 18. Duben 2006 myslim, ze je tam jenom MUTE a to asi stacit nebude :-( Citovat
luke Vloženo 18. Duben 2006 Vloženo 18. Duben 2006 myslim, ze je tam jenom MUTE a to asi stacit nebude :-( no tak si najdi u ty HF vystup na repro pripoj si to do predniho repro v aute, zapoj mute a nemusis nic vic resit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.