horca Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nevite nekdo, v cem spociva zapojeni HF od Nokie do auta a k autoradiu? Mam ho v Octavce MR 2001. Bylo tam i origo radio MS 303, ted jsem si tam dal ///A CDA-9855 a nevim, jestli ma HF vlastni repro nebo jak to tam funguje - ted jsem zkousel tam dat telefon, normalne se prepnul rezim na auto a telefon se zacal nabijet, ale kdyz jsem zkousel volat, tak zvuk od nikud nesel (nemel jsem teda zaply radio, protoze jsem nechal panel v kanclu, ale snad to neni zavisly na radiu...). Pri vypojovani origo radia tam byly jeste nejaky konektory (hned nad klasickyma ISO byl jeste jeden poskladanej asi ze tri a zapojeny byly asi jenom dva kabliky) a potom jeste nejakej malej, kterej vubec nebyl zapojenej. Souvisi to s tim nebo muze mi nekdo v kratkosti popsat, jak je to zapojeny a jak to funguje? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 HF byla pravdepodbne zapojena na piny T20b/7+12 v ty zeleny maly svorkovnici co pises a po tech komunikovala se Skoda radiem, pokud mas radio jine znacky musis si zjistit jestli ma vstupy pro telefon pokud ne musis predelat hf a napojit na ni ext. repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horca Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 myslim, ze je tam jenom MUTE a to asi stacit nebude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 myslim, ze je tam jenom MUTE a to asi stacit nebude :-( no tak si najdi u ty HF vystup na repro pripoj si to do predniho repro v aute, zapoj mute a nemusis nic vic resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.