itchygrj Vloženo 28. Ledna Sdílet Vloženo 28. Ledna Ahoj. Už nevím kde bych co prošel mam MR2008. Nefunguje mi ovládání hlasitosti rádia. Volant mam tlačítkový nalevo telefon napravo šipka nahoru dolu a volume. Může se někdo mrknout na můj autoscan a říct mi kde by mohla být chyba ? Případně co dál prověřit ? Podle toho co jsem se všude dočetl by to z těchto komponent mělo být funkční po spravném nakodování v patřičných jednotkách. Což taky nevím jestli je 100% správně. Předemnou měl auto nějaký bastlíř a já se to snažím dát dohromady. Fyzicky mi tlačítkana volantu fungují pokud držím na pravé páčce boční tlačítko tak mi přepiná jakýmkoliv tlačítkem maxidot Spotřeba, dojezd atd. Což je taky divné. Nevím jestli to s tím souvisí ale dostat se do menu maxidotu podržením tlačítka na páčce mi taky nejde. Taky nevím co na autě původně bylo a co je doděláno. Může se někdo mrknout na můj autoscan a říct mi kde by mohla být chyba ? Díky. Autoscan aktual.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna máš radio swing, nelze s predface volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
itchygrj Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna To je fakt tak jednoduché ? Ten swing je taky z FL tim pádem ? Předpokladám teda , že píšeš o tom ovládání hlasitosti. Předpokladám teda že jedině jiné rádio ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Ledna Sdílet Vloženo 29. Ledna stream, audience, columbus,nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAPAPINE Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna bud ine radio, alebo FL volant s FL podvolantovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.