Tompo Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Chlapííí, prosím, zase ten interiér....Jak sundám, ty plasty vlevo pod volantem, abych se dostal k jednotce centrálu.....DĚKUJI MNOHOKRÁT!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Musíš oddělat kryt nad pedály(2 šrouby) je tam zacvaklý a pak cca 5 šroubů. Jeden je hned nad pod volantem u přihrádky, další jsou u pojistek myslím, že 4 šrouby(dva jsou silnější ty drží pojistky). Poslední je pod vypínačem světel, nejdříve musíš vyndat vypínač a pak ten šroub je vlevo nahoře. Ten vypínač má čtyři packy dole nahoře viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jěště dodatek k bártovu příspěvku. Ten spínač vyndáš šetrnějc tak že nejdříve vycvakneš ovládání světel tak, že čudlík zatlačíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Zatlačíš dovnitř a pak zatlačení otočíš doleva a tahem vyndáš ven a vzadu odpojíš konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 A pak šroubovákem zevnitř zatlačíš na ty packy co jsou na Bártově fotce směrem ven a tlačíš ten plast co mám stříbrný ven a krásně to vycvakneš a nebudeš to mík okousaný jako Bárt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Díky kluci zlatý, jo a ta jednotkaje tam hned vidět? Chci na ni napíchnout DO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Zatlačíš dovnitř a pak zatlačení otočíš doleva a tahem vyndáš ven a vzadu odpojíš konektor Tady musím opravit otáčíš doprava a tahen vyndáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jo, díky, už jsem to zkoušel, doleva nešel, tak doprava.......A víš kde je ta jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jo, díky, už jsem to zkoušel, doleva nešel, tak doprava.......A víš kde je ta jednotka? komfortku máš pod tím plastem vlevo, je zasazená tak že konektory koukaj k tobě, nemůžeš ji přehlídnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Jo, díky, už jsem to zkoušel, doleva nešel, tak doprava.......A víš kde je ta jednotka? Tak to ti neporádím já to rozebíral kůli nastříkání. Jinak tady jsem dnes aktualizoval návod od vaši jak rozebrat palubku http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...bratpalubku.htm je tam vyfocenej i ten kryt pod pedály třeba se ti to bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Supr, díky moc!!!Jen mi prosím ještě prozraď, čím jsi stříknul ten plast? Jen metlou ve spr.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Nejdřív jsem to stříknul základem na plasty pak metlou ve spreji a pak bezbarvým lakem. Já jsem zatím stříknul jen tento plast. Ale dá se stříknou celý dekor tady nějaké fotky http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/nastrikani.htm je to odskoušeno někteří lidé tady na foru to mají už několik let a vpohodě. Jinak je tu o tom někde tady celá diskuze, kde je těch fotek více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tady česrtvý a podrobnější návod od Vašy: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry173006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.