ivan kmetko Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 nazdar chcem sa opytat ci pasuje predny a zadny naraznik zo SCOUTA na O? 1,9tdi comb 77kw rv.2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan kmetko Vloženo 4. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 nazdar chcem sa opytat ci pasuje predny a zadny naraznik zo SCOUTA na O? 1,9tdi comb 77kw rv.2006 Važne nikto neporadí? surne to potrebujem vediet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Važne nikto neporadí? surne to potrebujem vediet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdravim...podle mě mají uplně stejné uchycení jako klasické nárazníky na OII ... ta horní část nárazníku je uplně stejná, akorát ty dolní části jsou naplastovaný ...Když je tam budeš dávat, tak to ale bez instalace plastového nadkolý a plastových práhů bude vypadat divně. Takže jedině dát celej scout paket Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Mám dojem, že je to podobné jako u RS aneb že tam musíš dát ještě nějaké ty držáčky, když jsem se po tom pídil, odradili mě od toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan kmetko Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Zdravim...podle mě mají uplně stejné uchycení jako klasické nárazníky na OII ... ta horní část nárazníku je uplně stejná, akorát ty dolní části jsou naplastovaný ...Když je tam budeš dávat, tak to ale bez instalace plastového nadkolý a plastových práhů bude vypadat divně.Takže jedině dát celej scout paket na to som aj myslel urcite tam chcem cely scout packet! takze urcite mi to bude sediet????????? potrebujem to bo casto jazdim do terenu! uz to mam aj zdvihnute o 2cm vysie ako scout! prechodnost super!!!!!!!!!!! len ma seru tie kamienky a oskierance tak preto to oplastovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.