Lugo Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 (editace) Zdravím všechny Měl bych takovou prosbu...chystám se na menší obměnu hudby na to moje "domácí žvýkání" Subwoofer je předem jasný, už jej skoro mám doma, jedná se o: JBL GT5-1204BR - osazený 300 mm (12") subwooferový box Základní parametry průměr: 300 mm impedance: 4 Ω citlivost: 92 dB kmitočtový rozsah: 45 - 150 Hz výkon rms: 275 W výkon max: 1100 W teď jen nevím jaký zesík k němu..mám zde dva vážné favority, z mého pohledu mi to přijde téměř identické. Poradíte?? CRUNCH GTR 250.2 MAC AUDIO MPX2500 Editováno: 3. Listopad 2009, autor: Lugo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 nie som odbornik, ale z vlastnej skusenosti viem, ze kombinovat znacky sa neoplati. vzdy sa mi viac osvedcila kombinacia zosik a sub popripade repro rovnakej znacky. ak som zamenil za repro papierovo rovnake inej znacky, hralo to "inak". subjektivne horsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Tohle Mac Audio je prej pěknej sráč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Zdravím všechny Měl bych takovou prosbu...chystám se na menší obměnu hudby na to moje "domácí žvýkání" Subwoofer je předem jasný, už jej skoro mám doma, jedná se o: JBL GT5-1204BR - osazený 300 mm (12") subwooferový box Základní parametry průměr: 300 mm impedance: 4 Ω citlivost: 92 dB kmitočtový rozsah: 45 - 150 Hz výkon rms: 275 W výkon max: 1100 W teď jen nevím jaký zesík k němu..mám zde dva vážné favority, z mého pohledu mi to přijde téměř identické. Poradíte?? CRUNCH GTR 250.2 MAC AUDIO MPX2500 Z techto 2 bych jednoznacne vybiral Crunch. Za sve penize hraje velmi dobre a mame jej i s timto subwooferem vyzkouseny. Fungovalo to spolu velmi dobre, takze zadny strach ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Děkuji za vaše reakce... Bude to Crunch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Dobra volba, akorat si pospes, protoze je to uz vyprodejovy artikl a nove jiz nejsou k mani. Tj. musis najit kde lezi skladem :-) My jeste par poslednich kousku mame a co vim, tak konkurence uz temer nema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.