Publikováno Listopad 3, 200915 r Zdravím všechny Měl bych takovou prosbu...chystám se na menší obměnu hudby na to moje "domácí žvýkání" Subwoofer je předem jasný, už jej skoro mám doma, jedná se o: JBL GT5-1204BR - osazený 300 mm (12") subwooferový box Základní parametry průměr: 300 mm impedance: 4 Ω citlivost: 92 dB kmitočtový rozsah: 45 - 150 Hz výkon rms: 275 W výkon max: 1100 W teď jen nevím jaký zesík k němu..mám zde dva vážné favority, z mého pohledu mi to přijde téměř identické. Poradíte?? CRUNCH GTR 250.2 MAC AUDIO MPX2500 Upraveno Listopad 3, 200915 r od Lugo
Listopad 3, 200915 r nie som odbornik, ale z vlastnej skusenosti viem, ze kombinovat znacky sa neoplati. vzdy sa mi viac osvedcila kombinacia zosik a sub popripade repro rovnakej znacky. ak som zamenil za repro papierovo rovnake inej znacky, hralo to "inak". subjektivne horsie.
Listopad 3, 200915 r Zdravím všechny Měl bych takovou prosbu...chystám se na menší obměnu hudby na to moje "domácí žvýkání" Subwoofer je předem jasný, už jej skoro mám doma, jedná se o: JBL GT5-1204BR - osazený 300 mm (12") subwooferový box Základní parametry průměr: 300 mm impedance: 4 Ω citlivost: 92 dB kmitočtový rozsah: 45 - 150 Hz výkon rms: 275 W výkon max: 1100 W teď jen nevím jaký zesík k němu..mám zde dva vážné favority, z mého pohledu mi to přijde téměř identické. Poradíte?? CRUNCH GTR 250.2 MAC AUDIO MPX2500 Z techto 2 bych jednoznacne vybiral Crunch. Za sve penize hraje velmi dobre a mame jej i s timto subwooferem vyzkouseny. Fungovalo to spolu velmi dobre, takze zadny strach ;-)
Listopad 5, 200915 r Dobra volba, akorat si pospes, protoze je to uz vyprodejovy artikl a nove jiz nejsou k mani. Tj. musis najit kde lezi skladem :-) My jeste par poslednich kousku mame a co vim, tak konkurence uz temer nema...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.