Publikováno Listopad 3, 200915 r cawte kto by mi mohol pomoct asi pred tyzdnom mi prestalo svietit svetlo v interiery konkratne to co mame nad hlavou to hlavne ked aj otvorim dvere by malo zacat svietit a nic neviem asi bude ziarovka vypalena len neviem ako sa knej mam dostat vedel by niekto pomoct?
Listopad 3, 200915 r cawte kto by mi mohol pomoct asi pred tyzdnom mi prestalo svietit svetlo v interiery konkratne to co mame nad hlavou to hlavne ked aj otvorim dvere by malo zacat svietit a nic neviem asi bude ziarovka vypalena len neviem ako sa knej mam dostat vedel by niekto pomoct? Najprv prepni do polohy ,ked ma svietit a ked nesvieti pozri poistku myslím č.5 ,alebo žiarovku,ked svieti ,tak to bude mikrospinač,daj si vyhľadat je to tu o tom mnoho popisane,. Upraveno Listopad 3, 200915 r od birko2
Listopad 3, 200915 r Autor Najprv prepni do polohy ,ked ma svietit a ked nesvieti pozri poistku myslím č.5 ,alebo žiarovku,ked svieti ,tak to bude mikrospinač,daj si vyhľadat je to tu o tom mnoho popisane,. jasne ze som dal do polohy v akej ma byt skusim tu poistku vymenit a uvidim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.