Květen 4, 200619 r ještě. no tak to nevim, ale ja kdyz jsem je tam chvili mel tak tam nesedly a musel sem brousit ... taky nafotim az bude cas
Květen 10, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik, Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost?
Květen 10, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska...
Květen 12, 200619 r to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři
Květen 12, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře
Květen 12, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře vsak o to idem keby som mal zopar naraznikov aby som to odskusal ... :-)))))))))))
Květen 12, 200619 r No ale když už bys měl ten novej nárazník tak bys ho tam mohl rovnou dát:))) Teda pokut ti nejde o ten spoiler co máš ty, já ho mám taky tak facelift nechcu. Nebo sehnat nějaký zbořený a udělat to ztoho.
Květen 12, 200619 r zdravim chcem sa spytat ze ci neviete kto by vedel namontovat cocku do Skodu Octavie r.99 svetla...neni tam cira optika...prosim pomozte mi...
Květen 12, 200619 r No ale když už bys měl ten novej nárazník tak bys ho tam mohl rovnou dát:))) Teda pokut ti nejde o ten spoiler co máš ty, já ho mám taky tak facelift nechcu. Nebo sehnat nějaký zbořený a udělat to ztoho. To mne ide tiez o ten spoiler, na tej striebornej octe vypada fakt super, preto ani ja nechcem facelift iba svetla lenze sa by som to tiez najradsej odskusal na nejakom straom s buracky, kde je ten vrch dobry, Ak to budes robit skor tak daj vediet :-))))
Květen 19, 200619 r to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý...
Květen 20, 200619 r to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý... to víš, že o tobě
Květen 29, 200619 r to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý... Tak už jsem jednu objevil a nafotil. Starý nárazník faceliftová světla. Koukal jsem na to a má to jen seříznutý ten starý nárazník, lem tam nelepil. Na jedne fotce je to vidět
Květen 30, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval.
Květen 30, 200619 r Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval. Kratsi je ta stara samozrejme
Květen 31, 200619 r Kratší na délku je určitě, poněvadž ty nový lampy jsou delší, naopak na výšku je vyšší (nebo delší) - právě kvůli tomu sklonu Koukal jsem na http://www.autokelly.cz/ a maj tam přední čirý lampy na starej model Octy za "krásných" 4800 K No nekup to...!
Květen 31, 200619 r pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval. Ale šlo podívej se na tu fotku co jsem sem dal facelift světla a ta maska je ta stará
Květen 31, 200619 r Kratší na délku je určitě, poněvadž ty nový lampy jsou delší, naopak na výšku je vyšší (nebo delší) - právě kvůli tomu sklonu Koukal jsem na http://www.autokelly.cz/ a maj tam přední čirý lampy na starej model Octy za "krásných" 4800 K No nekup to...! ja mam pocit ze ta cena je jeste za 1kus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.