Fire Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ahoj, mám na DVD autentické záběry z jedné staré události a potŘebuju z toho nadělat pár fotek. Nevíte o nějakém volně stažitelném prográmku, kde toto video pustím a v něm pak nadělám pár foteček ??? něco jako Pinnacle studio, ale o dost jednoduší a volně stažitelné.... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 VirtualDub VirtualDub-download. Tam je pak možnost uložit vybranou čast videa do sekvence obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 zkusím, díkec moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 6. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Tak mi to bohužel nefaká...program jede, ale nechce mi to pŕekousat asi formát videa, nebo nevím.... To video mám ve formátu: viz. příloha obrázek,.... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Aha - jsem nějak v prvnim přispěvku přehlidl že se jedná o DVD formát. Tak s tím ti bohužel neporadím - dvd format neni muj přítel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Tak jsem to ted zkoušela,stahni si přehravač "VLC media player" v něm si pust ten záběr a v místě ze kterého chceš fotku film stopni. pak nahoře na liště máš třetí z prava "video" a to když otevřeš máš dole snímek obrazovky.. no a ten se to automaticky uloží do obrázků v PC. snad je to to co hledáš,já si tím ted nadělala několik fotek z pohádky Peklo s princeznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 super, moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Není zač,snad to pomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 funguje to jak drak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzka78 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Chi a prý že jsem pc antitalent ráda jsem pomohla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.