Publikováno Listopad 4, 200915 r Ahoj, mám na DVD autentické záběry z jedné staré události a potŘebuju z toho nadělat pár fotek. Nevíte o nějakém volně stažitelném prográmku, kde toto video pustím a v něm pak nadělám pár foteček ??? něco jako Pinnacle studio, ale o dost jednoduší a volně stažitelné.... děkuji
Listopad 4, 200915 r VirtualDub VirtualDub-download. Tam je pak možnost uložit vybranou čast videa do sekvence obrazku
Listopad 6, 200915 r Autor Tak mi to bohužel nefaká...program jede, ale nechce mi to pŕekousat asi formát videa, nebo nevím.... To video mám ve formátu: viz. příloha obrázek,.... děkuji
Listopad 6, 200915 r Aha - jsem nějak v prvnim přispěvku přehlidl že se jedná o DVD formát. Tak s tím ti bohužel neporadím - dvd format neni muj přítel
Listopad 9, 200915 r Tak jsem to ted zkoušela,stahni si přehravač "VLC media player" v něm si pust ten záběr a v místě ze kterého chceš fotku film stopni. pak nahoře na liště máš třetí z prava "video" a to když otevřeš máš dole snímek obrazovky.. no a ten se to automaticky uloží do obrázků v PC. snad je to to co hledáš,já si tím ted nadělala několik fotek z pohádky Peklo s princeznou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.