Duben 20, 200619 r to uz tu myslim jednou bylo, pry ty barvy maji byt i na ceskych .. krom toho by byla skodovka proti "svejm", kdyby ne
Duben 20, 200619 r Autor to uz tu myslim jednou bylo, pry ty barvy maji byt i na ceskych .. krom toho by byla skodovka proti "svejm", kdyby ne U nás je zatim jenom ta oranžová.
Duben 20, 200619 r Ta oranzova vypada fakt spicove, kdybych si ted mel vybrat barvu, tak bych do ni sel hned.
Duben 20, 200619 r Ta oranzova vypada fakt spicove, kdybych si ted mel vybrat barvu, tak bych do ni sel hned. souhlas ! ja mam celkove slabost pro oranzovou barvu a chvilema sem premyslel i o nejake unikatni oranzove na fabiana
Duben 20, 200619 r Taky jsem videl jen tu oranzovou,ale zatim jen na kamionu. )) A jelikoz ja mam Cayenne,tak se mi thle barvicka taky moc libi... )))
Duben 20, 200619 r treba focus ST je v oranzove brutalni, s jeho lakem se ani skodovacka nemuze rovnat ( vlastne se o to ani nikdo nesnazi , ze )
Duben 28, 200619 r Tak uz jsem tu oranzovou videl na zivo a jsem docela zklaman. Oskliva neni, to rozhodne ne, ale cekal jsem ji tak nejak oranzovejsi...
Duben 28, 200619 r Chvíli po opuštění fabriky. Včera. mel jsis ji z toho vagonku na chvilu pujcit.....
Duben 28, 200619 r mě zas ta žlutá a oranž moc nebere, ale ta béžová by se mi zamlouvala to jo a nalakovat na ni listy a mrizky do cokoladove matne hnede k tomu vnitrek v kremove kuzi, neco chromu neco zlata :-)) a pneumatiky s bilym leme a lesteny kola
Duben 28, 200619 r mě zas ta žlutá a oranž moc nebere, ale ta béžová by se mi zamlouvala to jo a nalakovat na ni listy a mrizky do cokoladove matne hnede k tomu vnitrek v kremove kuzi, neco chromu neco zlata :-)) a pneumatiky s bilym leme a lesteny kola V podobnem stylu miva auta a motorky vatikanska garda, bila nebo bezova karoserie s pozlacenymi doplnky. Drive, to uz je hodne dlouho se jim dodavaly motocykly ČZ 500 prave v takovemto stylu a vypadalo to velmi pekne.
Duben 28, 200619 r Ten potah z kuliček co má ta audina na fotce jsem si kdysi zkusil dát do favorita a za chvíli hodně rychle letěl ven, protože mě to v kraťasech občas tahalo za chlupy. Jinak ta oranžová barva se mi ani trochu nelíbí, ale bude to mít výhodu v tom, že až to auto bude staré, tak na něm nebude vidět koroze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.