Duben 28, 200619 r Ten potah z kuliček co má ta audina na fotce jsem si kdysi zkusil dát do favorita a za chvíli hodně rychle letěl ven, protože mě to v kraťasech občas tahalo za chlupy. Jinak ta oranžová barva se mi ani trochu nelíbí, ale bude to mít výhodu v tom, že až to auto bude staré, tak na něm nebude vidět koroze. tak to musis vypadat jak sneznej muz :-)
Duben 28, 200619 r nebo klidne plechy s poklicema :-)) Tak to je ale slupa tohle.... Fakt super!!! tak to sem necekal
Květen 4, 200619 r Dnes jsem byl v servise na reklamacce a jak jsem cekal, tak jsem se dival nazivo zblizka na tu novou oranzovou barvu. Fakt nic moc, rekl bych ze je primo skareda. Taky si Skodovka mohla dat vice zalezet. Ta barva je takova vybluta, nic syteho.
Květen 4, 200619 r Dnes jsem byl v servise na reklamacce a jak jsem cekal, tak jsem se dival nazivo zblizka na tu novou oranzovou barvu. Fakt nic moc, rekl bych ze je primo skareda. Taky si Skodovka mohla dat vice zalezet. Ta barva je takova vybluta, nic syteho. Stejnej zážitek, stejnej pocit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.