Marketa Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 V neděli k ránu nám ukradli modrou fabii hatchback.Přední a zadní nárazník stejné modré barvy,téže barvy na předním skle clona.Boční zrcátka stříbrná.Hliníkáče.V autě dětská autosedačka.Prosím kdyby jste někdo zahlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 ještě by bylo dobrý napsat kde a bližší info, nějaký zvláštní poznávací znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marketa Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 1.4 sedan.Byla ukradena v Kněžmostě.Zvlášní znaky jsem psala právě ty stříbrný boční zrcátka,nárazníky modré barvy,sluneční clona na předním skle téže modré barvy.Sory,zapoměla jsem SPZ 5S36810. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Sou to hajz.. ti zloději sekal bych ruce!Přeji Vám aby se našla.Měla nějaké zabezpečení?Měla jste ji aspon pojištěnou proti kradeži?Ja nikdy auto neměl pojištěný ale jak se poslední dobou kradou škodovky tak jsem si připlatil na pojistce.Držím palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marketa Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Díky,to jsou víc než hajzlové,též bych sekala ruce,bohužel jsme ji pojištěnou neměli.byl zamknutý volant,zamknutá zpátečka a ještě alarm.Vše prd platný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Víš co v dnešní době je težké auto zajistit proti kradeži, vždy je každa rada draha.Ti hajzlící ví jak zdolat tohle nebo tamto.Třeba se usměje štestí a najde se přeji ti to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krocan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 http://www.novinky.cz/krimi/184160-uprchly...trelil-sam.html není to náhodou tvá fabča?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 haaa vsadím se že jo - vse odpovídá to není možný...skdoa ze je bouchlá :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ty wle to je drsny...zpatecka zamkla, volant zamklej, alarm ..by me zajimalo jak takovej alarm vyradej, na tohle musi bejt nahradni klicky od auta i zpatecky.. ze servisu kam jezdi , treba..mi nerikejte ze to jen tak zdolaj tohle to !! pak jedine ta pojistka uz nebo GPS vyhledavani, jinak bych asi v noci nespal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladavaz Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 (editace) Není to ona ??? http://http://www1.ebm.cz/applications/scripts/cfoto_gener.php?fotoZaklad=08181817&sfoto=2;1;4;5;7;8&selectedValue=2&amb=E&kvolvo=0818&ver=1270043597 Editováno: 20. Duben 2010, autor: Ladavaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 To nebude ona,markéta psala že je to sedan a na obou fotkách jsou hatchbacky...jinak držím palce at se najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Já tam vidím že to byl hatchback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marketa Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 ty wle to je drsny...zpatecka zamkla, volant zamklej, alarm ..by me zajimalo jak takovej alarm vyradej, na tohle musi bejt nahradni klicky od auta i zpatecky.. ze servisu kam jezdi , treba..mi nerikejte ze to jen tak zdolaj tohle to !! pak jedine ta pojistka uz nebo GPS vyhledavani, jinak bych asi v noci nespal To je pro zloděje chvilka zdržení,ale i policajti řekli že to museli být profíci když si s tím daly tu práci.Mají u sebe řídící jednotku,napojí a během 2 minut je hotovo.Takže náký alarm,zamykání zpátečky atd. je pro ně maličkost.Když se zaměří na auto který chtějí ukrást,tak ho ukradnou.I ty klíčky jsme měli všechny vyměněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marketa Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Není to ona ??? http://http://www1.ebm.cz/applications/scripts/cfoto_gener.php?fotoZaklad=08181817&sfoto=2;1;4;5;7;8&selectedValue=2&amb=E&kvolvo=0818&ver=1270043597 Díky za pomoc,ale to není ona.Jednu fotku našeho ukradeného autíčka jsem našla,ale nevím jak ji sem mám vložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.