Přejít na obsah

Zadni kotoučové brzdy error

dex

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

kontroloval jsem brzdove oblozeni na sve octe tdi r.v. 99 mel jsem sundany pouze buben abych videl na oblozeni to mam v poradku vse jsem smontoval zpet dle navodu z knizky "jak na to" nekolikrat jsem brzdu po smontovani proslapnul i auto projel a agresivne brzdil ale rucni brzda stale nazabira jen velmi velmi zlehka,lakna mam uz vysponovany tak ze jsem tam dal i podlozky a stale nic. a pri brzdeni mam pocit ze brzdi jen predek. mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? nebo udelal jsem nekde chybu?

predem moc dekuji za kazdou dobrou radu.

JEDNA SE O BUBNOVE BRZDY NE O KOTOUCOVE PREPSAL JSEM SE.

Editováno: , autor: dex
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všichni,

kontroloval jsem brzdove oblozeni na sve octe tdi r.v. 99 mel jsem sundany pouze buben abych videl na oblozeni to mam v poradku vse jsem smontoval zpet dle navodu z knizky "jak na to" nekolikrat jsem brzdu po smontovani proslapnul i auto projel a agresivne brzdil ale rucni brzda stale nazabira jen velmi velmi zlehka,lakna mam uz vysponovany tak ze jsem tam dal i podlozky a stale nic. a pri brzdeni mam pocit ze brzdi jen predek. mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? nebo udelal jsem nekde chybu?

predem moc dekuji za kazdou dobrou radu.

JEDNA SE O BUBNOVE BRZDY NE O KOTOUCOVE PREPSAL JSEM SE.

sundat kola, a budto dírou po šroubu šroubovákem doštelovat samostav nebo sundat buben a doštelovat ho natěsno aby buben šel nasadit ale nepřibrždoval. pokud bubny sou starší ideální na brusce odstranit probržděnou hranu aby šel buben lépe nasazovat. samostav je takový kolíček který má za funkci držet pakny co nejblíže k bubnu. měl by být z té užší strany přitahován pružinkou. jinak lanovody zas povol aby ta páka měla vubec nějakou dráhu

Editováno: , autor: LiborS.
Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

zdar povedlo se mi dát auto do servisu kde mi vrátily spět nové nápravy z budbnovou brzdou vyměnily bubny a válečky ale teče mi z toho kapalina když sem to rozebral tak sem zjistil že spadla jedna strana válečku tak sem ji nasadil ale po nějakých kilometrech to asi spoadlo znovu.Neví někdo nějaký návod jak se toho spíše zbavit.Jo a náhodou které tam dát válečky a pakny.Aby to držello tyhle válečky co tam sou nějaké pstižené nají malou tu dorazovou plošku na paknu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...