Přejít na obsah

dex

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dex

  • Narozeniny 6.4.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení dex

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj , Mam octavku tdi 66kw rv 1999 slx, a nefunguje mi zadni vyhrívani okna, pojistka je ok,spinač svítí, nikde nejsou pruhy porušené,z jednoho kabliku u skla jde 12,3v , packy na skle s kontakty drží. Nevíte někdo prosím co stím? Předem děkuji za radu.
  2. Ahoj lidi mate nekdo zkusenost s timto alarmem? mam octavii tdi rv 1999 slx komf. 799 ah 2,5 gen. nyni mam klic s do 433mhz. http://tuning.autodoplnky.cz/autoalarmy/ma...cim-k-s40048960 predem moc dekuji za radu a zkusenosti.
  3. Ahoj všichni, kontroloval jsem brzdove oblozeni na sve octe tdi r.v. 99 mel jsem sundany pouze buben abych videl na oblozeni to mam v poradku vse jsem smontoval zpet dle navodu z knizky "jak na to" nekolikrat jsem brzdu po smontovani proslapnul i auto projel a agresivne brzdil ale rucni brzda stale nazabira jen velmi velmi zlehka,lakna mam uz vysponovany tak ze jsem tam dal i podlozky a stale nic. a pri brzdeni mam pocit ze brzdi jen predek. mate nekdo nejakou podobnou zkusenost? nebo udelal jsem nekde chybu? predem moc dekuji za kazdou dobrou radu. JEDNA SE O BUBNOVE BRZDY NE O KOTOUCOVE PREPSAL JSEM SE.
  4. Ahoj vsichni, prosím o radu kam sahnout nebo co udelat v pripade tehle chyby. Číslo chyby: 17559 rada valcu 1 - prizpusob. smesi rozsah 1: meze chude smesi nedosazeno . vis bohuzel zadne doporuceni nedal. Nemáte s tím někdo zkusenost? Jedná se o skoda fabia 1,4 16v rv2001 Děkuji za pomoc.
  5. Tak je to zase uplne stejne jako na zacatku .... to je v háji.
  6. Jo tak pojistky v prostoru kabiny jsou vsechny ok myslel jsem ze to ma jeste nejake. Ale vcera jsme procistili vsechny kontakty na cidlech dali pred chladic papir a auto jsme projeli a zahřáli a vse bez problemu, oddelali potom karton papiruteplota ihned trochu klesla ale pak se dostala na 90 a drzela se a vag jiz nazahlasil zadnou zavadu. zda se byt vse ok ani sahary se nerozjeli po vypnuti zapalovani. tak jsem z toho jelen jak blazen
  7. A kde ta pojistka je? je nekde u motoru?
  8. Zdravim, kamarád si koupil octavku rv 2000 benzin 1,6 75kw combi nemohl se mu zahřát motor při jízdě po přípojení na diagnostiku nam to naslo chybu 1 Nalezeny chyby: 16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal P0116 - 35-10 - - - Sporadicky ve skode doporucili vymenu zeleneho cidla tu jsme uděli chybu smazali a projeli a znovu se nenačetla ale po ujeti cca 15km a zastaveni se spustili sahary i když motor nebyl zahřáty na plno a jeli snad 15 min minimalne, museli jsme odpojit baterku jinak by ji to zničilo. Po nastartovani ihned sahara vypne vypnu zapalovani a zase se spustí. Jo a jeste je stim nejak proposene asr? mam problem s kontrolkou asr. Nevite někdo co stim kam mrknout nebo co vyzkoušet aby se to dalo do kupy? Mlhovky - zarovky tam jsou pojistka ok na palubovce pri sepnuti sviti kontrolka ale ¨mlh. světla ne. nemate s tim nekdo zkusenost? Předem moc děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...